2 sezondur formalarımı sezon sonunda alıyorum , çokda iyi ettiğimin farkındayım !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Biri yamuk armalı forma mı dedi.
Kardeşimiz Benfica maç başlığına atmış bakın yeni almış formayı ...
Yazıklar olsun yaa. Ya çıkın bunun orjinali böyle(!) diyin hadi ordan diyelim ; Yada kusura bakmayın yanlış olmuş diyin.
İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Olimpiyatta görüşmek üzereBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Yazık !!!BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO armayı yapıştıran adamı direk işten atacaksın.
Zira ben formaların alındıktan sonra herhangi bir matbaada uhu ile armaların yapıştırıldığını düşünüyorum adamın kendi dükkanı kimi nereden kovuyorsun sen ya adamın aklını alırlar çok güzel olmuş dememiz lazım bence bu sefer 404 kullanmışlar.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi işten ? Öyle bir işçimiz mi var ?
Zira ben formaların alındıktan sonra herhangi bir matbaada uhu ile armaların yapıştırıldığını düşünüyorum adamın kendi dükkanı kimi nereden kovuyorsun sen ya adamın aklını alırlar çok güzel olmuş dememiz lazım bence bu sefer 404 kullanmışlar.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmayı sanki yokuştan aşağı bırakmışlar yuvarlanacak.
şöyle bi bakınca hakkaten de dediğin gibi yuvarlanacak sanki armaHerkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Nike mağazaları galatasaray reklamlarıyla dolu, adamın canı sıkılıyor.
Ayrıca formalardaki özensizlikler de cabası.
Benim için nike tam bir hayal kırıklığıdır.her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum