Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ATESH yazısında sıkıntı yok harflerin şeklinde öyle gözüküyor yalnız E ile S arası biraz daha dar gibi atıyorum normalde 2 boşluk varsa o arada 1 gibi yoksa pek bi sorun yok tek sorun yamuk olması Avea sponsorken almıştım forma Avea yine böyle yamuk yapışrıtılmıştı gitmiştim değiştirmeye adam aldı elimden git al haurdan bi dene dedi yolladı beni pazar esnafı gibi..

Formayı geri yolla bir şekilde aslında ilk aldığında detaylı bir bakmalıydın benim gözüme ilk o ilişti belki de üründe hemen kusur aradığım için olabilir ilk anda bulmak gerek kusurları..
    Ama ben akrabaya dedim gitmişken bana forma al diye o da kontrol etmemiş

Acaba Samsun'un TS Club'üne gitsem değiştirirler mi

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Atesh formayı bizzat aldın herhalde, alırken niye dikkat etmedin? Heyecanlandın mı yoksa formayı görünce Şaka bir yana, burada tasarımlar paylaşıyorsun, fikirler beyan ediyorsun; formayı aldığında dikkat etmemiş olman beni şaşırttı.
      Bilgisiz konuşmak da sana mahsuz sanırım. Bunu bizzat ben almadım yoksa kontrol ederdim. En küçük ayrıntısına kadar.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Fenerin fontlardaki sorun arka kısımında çubukluya devam etmesi özel bi yuvarlak falan olsa normal.
        7

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün formam geldi 100TL toplam ...

forma süper güle güle giy. ama su armamizin zemini neden beyaz degil? yildiz beyaz ise zeminide beyaz olmali

Yorum

• Çubukludaki armanın geçen seneki armadan olması lazım. Yanları beyaz çerçeveli. Yoksa arma kayboluyor formanın içinde. Ne kadar büyük olursa olsun.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

Bugün formam geldi 100TL toplam ...

Numara ve ATESH yazısı Sanki 3-5 derece kadar sola yatık olmuş... Düzgün basılmamış gibi...!

Hayırlı olsun... =)
              En son Anıl Kadir tarafından düzenlendi; 29.07.2011, 11:21.
              Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• Atesh farkettinmi bilmiyorum ama yazdığın gibi esh de bitişik değil, t ile e arasında ne kadar mesafe varsa aynı mesafe s ile h arasında da var.
                Entropi İyidir.

Yorum

• Futbolcularımızın hepsi artist gibi maşallah.

Armaların düzeleceğini, forma numaralarının renginin değişeceğini çok önceden söylemiştim.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 29.07.2011, 12:55.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklara dikkat etmiş miydiniz? Fener formaları gerçekten berbat ve gerçekten bizim formalarımız çok iyi.
                    Renklerine karar verememişler gibi duruyor. Yok yok... Sarı lacivert siyah beyaz.
                    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Armalar 3D gibi duruyor.
                      Çok hoşuma gitti...
                      Hamiş

Yorum

Bilgisiz konuşmak da sana mahsuz sanırım. Bunu bizzat ben almadım yoksa kontrol ederdim. En küçük ayrıntısına kadar.
                        Trabzon'da birisi aldı, sana verdi sen de apar topar Samsun'a gittin farketmedin?
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• kasımpaşa lescon gidi bu sene harikaydı formaları
                          trap-zone

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Futbolcularımızın hepsi artist gibi maşallah.

Armaların düzeleceğini, forma numaralarının renginin değişeceğini çok önceden söylemiştim.
                            Ali Fuat abi iyi güzelde ben iki tane forma aldım...armalar değişiyor bizimkiler küçük olanlardan bunlar gibi değil...nasıl düzelteceğiz onu

üstüne bide bana geçen yılın yazı fontuyla yazıp verdiler neymiş yazılar gelmemiş gelmesine çok var dendi ertesi gün gelmişti gittiğimde ama yazdırmıştım bi kere...çok kızmıştım gidip görünce

bi daha forma alırken bekliycem 2-3 ay öyle gözüküyor....
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ...bi daha forma alırken bekliycem 2-3 ay öyle gözüküyor....
                              Bizim kulüpte maalesef böyle Zor tutuyorum kendimi forma almamak için. Her şey düzelsin bir standarta binsin ondan sonra saldırıya geçicem.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Uzun kollu formalar yine kışa doğru çıkacak sanırım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X