ATESH yazısında sıkıntı yok harflerin şeklinde öyle gözüküyor yalnız E ile S arası biraz daha dar gibi atıyorum normalde 2 boşluk varsa o arada 1 gibi yoksa pek bi sorun yok tek sorun yamuk olması Avea sponsorken almıştım forma Avea yine böyle yamuk yapışrıtılmıştı gitmiştim değiştirmeye adam aldı elimden git al haurdan bi dene dedi yolladı beni pazar esnafı gibi..
Formayı geri yolla bir şekilde aslında ilk aldığında detaylı bir bakmalıydın benim gözüme ilk o ilişti belki de üründe hemen kusur aradığım için olabilir ilk anda bulmak gerek kusurları..
Ama ben akrabaya dedim gitmişken bana forma al diye o da kontrol etmemiş
Acaba Samsun'un TS Club'üne gitsem değiştirirler mi
Armaların düzeleceğini, forma numaralarının renginin değişeceğini çok önceden söylemiştim.
Ali Fuat abi iyi güzelde ben iki tane forma aldım...armalar değişiyor bizimkiler küçük olanlardan bunlar gibi değil...nasıl düzelteceğiz onu
üstüne bide bana geçen yılın yazı fontuyla yazıp verdiler neymiş yazılar gelmemiş gelmesine çok var dendi ertesi gün gelmişti gittiğimde ama yazdırmıştım bi kere...çok kızmıştım gidip görünce
bi daha forma alırken bekliycem 2-3 ay öyle gözüküyor....
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum