İlk olarak M.Umut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yarın Ts Club'ın Trabzon şubesini arayıp sövecem. '' D '' harfi nasıl olamaz yeni sezon fontlarında onu sorucam. Mantıklı bir açıklama yapılana kadar da kapatmıcam telefonu.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın Ts Club'ın Trabzon şubesini arayıp sövecem. '' D '' harfi nasıl olamaz yeni sezon fontlarında onu sorucam. Mantıklı bir açıklama yapılana kadar da kapatmıcam telefonu.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın Ts Club'ın Trabzon şubesini arayıp sövecem. '' D '' harfi nasıl olamaz yeni sezon fontlarında onu sorucam. Mantıklı bir açıklama yapılana kadar da kapatmıcam telefonu.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok hayır komple sarı ama açık sarı antreman tişörtü bir tek Trabzonda gördüm satışını fotoğrafı lazım bir şekilde almak istiyorum almadığıma çok pişmanım muhteşem bir üründ.
Yorum
-
Az önce victory formam geldi Türkiyeden. Anneme ismarlamistim. Yeni font olsun diye en az 10 kere söyledim. Anneminde bunu onlara demesine ramen gecen sezonun fontlarini kakalamislar adiler. Bütün hevesim yerle bir oldu. Seytan diyo atla ucaga, kat Akcaabati birbirine!
Edit: Colmani yamuk yazdilar hafif diyagonal bir sekilde. 20nin 2sinin altinda Nike logosu var, 0inda hic bir sey yok. Yav arkadas sinirimden gülme krizlerine girdim bukadarda yamukluk olurmu??En son ibrahim tarafından düzenlendi; 24.07.2011, 17:55.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Ürünü hatırladım ama fotoğrafını bulamadım Sultan.
Şu yukarıdakinin komple sarısı, göğsündeki bandı biraz daha koyu sarıydı sanırım..Hatta fener forması gibi diye tepki görmüştü.En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 24.07.2011, 18:44.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum