İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Seneye Nike ile daha iyi bir sözlesme imzalariz gibime geliyo. Birde Sampiyonlar Liginde bir gruplara kalabilirsek tamamdir bu is.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Avrupa'da başarı olmadıkça Nike bizi pek sallamaz. Nike Türkiye ile de pek bir şey olmayacak gibi. Seneye önümüzü görürüz. Umbro ideal bence. Umbro zaten Nike'n demeyin biliyoruz. Sonuçta iki ayrı firma Nike büyüklerin yanında biz de Nike kalitesinde Umbro ile daha iyi yola devam ederiz daha özel tasarımlar vs. Tabi sponsor değişikliği gibi bir şey yok ortada. Her sene Avrupa'da olabilsek çok iyi olur büyümek gerek. Dışarıdan bakınca yıllardır ne ligde varız ne Avrupa'da bu formalara bile şükür dememiz lazım..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye bitiyor Kaan..
Önceden söylemiştim, yine söyleyeyim; şahsen ben Umbro'ya geçilmesi taraftarıyım.
Nottingham Forest
Atletico Paranense "87. yıl"
Hearts
İrlanda
Manchester City
İngiltere
Santos
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Zevkler ve renkler elbette tarti$ilmaz ama abi $u Kappa gibi kaliteli forma almadim ben hic...Haala durur bende ve annem kac kere bazen yüksek yikamada deney yapmaya cali$mi$sada sadece arkasina yazdirdigim "Memocan 61" yazisi cikmi$tir bölüm bölüm...ama kuma$i olsu...kesimi olsun bana göre MÜTHI$!...Cubukluya ayri hastayim zaten...bence yeni sponspor kesinlikle ama kesinlikle KAPPA olmali
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye ? Manchester'in mavi forması var, Man. City'nin renkleri gibi, Liverpool'un da mavi forması var Arsenal'in de ... herşey business.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Zevkler ve renkler elbette tarti$ilmaz ama abi $u Kappa gibi kaliteli forma almadim ben hic...Haala durur bende ve annem kac kere bazen yüksek yikamada deney yapmaya cali$mi$sada sadece arkasina yazdirdigim "Memocan 61" yazisi cikmi$tir bölüm bölüm...ama kuma$i olsu...kesimi olsun bana göre MÜTHI$!...Cubukluya ayri hastayim zaten...bence yeni sponspor kesinlikle ama kesinlikle KAPPA olmali
DRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 sene imzalamıştık yani. Neyse umarım sözleşme yenilemeyiz.
Önceden söylemiştim, yine söyleyeyim; şahsen ben Umbro'ya geçilmesi taraftarıyım.
Nottingham Forest
Atletico Paranense "87. yıl"
Hearts
İrlanda
Manchester City
İngiltere
Santos
http://www.footballshirtculture.com/...ay-shirts.htmlDRAGO GABRIC
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.