Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim victory 75

gs nin parçalı 99

kumaş kalitesi aynıdır dimi?

Yorum

• ruh der ki TRABZONUN izinden gidelim
      At sahibine göre kişnermiş..

Yorum

• sarı forma 2 ay sonra satışa çıkacakmış. geri dönüşümlü plastikten yapılacağı için sanırım çöplüklerden plastik toplamaya çıkılacak. anca yetişir.

bu arada teşekkürler nike. galatasaray'a yaptığın ucubelerle gönlümüze biraz su serptin.gs formaları tam anlamıyla berbat. bizdeki çubuklu kimsede yok. inşallah bu sene bizden başka kimsede nike'nin şimşek forması olmaz.

Yorum

• yalnız sarı ile siyah forma hakkaten çok kötü
          Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o cingen renklere hic bi style yakismaz
            Sözün özü.
            Amatör ruh,profosyonel düşünce
            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Öncelikle Galatasaray bizim geçen sezon giydiğimiz formaların aynısını giyior. Yakalı siyah forma rezalet. Hangi maça çıkacaklar veya formalara ne kadar dayanacak topçular merak ediyorum. Galatasarayın parçalı ve siyah forması %100 polyester bir tek sarı forma bizim beyaz formayla aynı. Anlıyacağınız yanacaklar bu sene futbolcular o siyahı giyerken. Sarı forma pavyon kıyafeti gibi olmuş demekten alıkoyamıyorum kendimi
              DRAGO GABRIC

Yorum

• Galatasaray'ın formaları her ne kadar kötü olsa da bence bu durum zaman kısıtlamasından bu formaları yapmak için Adidas'a o kadar tazminat ödemezdi Nike.. Seneye Galatasaray doğru dürüst formalar giymeye başlar..

Bu arada başlık misafirlere kapatılmış sanırım isabet olmuş..

Yorum

• Galatasaray'ın parçalı forması tipik Galatasaray forması zaten. Özellikle o formada pek bir özellik aramak saçmaydı. Parçalı forma kötü mü olmuş? Bence hayır. Gerçi kollardaki Avea reklamının siyah olması bana göre bir tasarım hatası ama forma genel olarak tipik Galatasaray forması. Kötü değil. Bana göre güzel değil ama kötü de değil.

Diğer formalarını ise çok kötü buldum.

Galatasaray'ın formalarının genel anlamda kötü olması, bizimkilerin çok üst düzey formalar olduğu anlamına gelmez ama. Neyse, seneye de katalog ürünü kullanacaksak, en azından İnter'in çizgili formasını kullanırız diye avutayım kendimi
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ayrıca bu sezon en iyi formaların bizde olduğunu rahatlıkla söyliyebiliriz...
                    DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Galatasaray'ın formaları her ne kadar kötü olsa da bence bu durum zaman kısıtlamasından bu formaları yapmak için Adidas'a o kadar tazminat ödemezdi Nike.. Seneye Galatasaray doğru dürüst formalar giymeye başlar..

Bu arada başlık misafirlere kapatılmış sanırım isabet olmuş..

o kadar tazminat ödeyen nıke bunlarımı cıkarabildi yani zaman o kadarda kısa değildi bence bu sezonun en güzel formaları bizim...
                      At sahibine göre kişnermiş..

Yorum

• Nike ile olan sözleşmemiz bu sezon sonu mu bitiyor? Bilen biri varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• nike seneeyde bunlara bizim gibi katalog ürünlerini iteler. nike'den başka bir şey beklemek hata olur bence. bu sene çok hummalı bir çalışmayla gs kamuoyuna reklam falan yaptılar. çıka çıka bu ucubeler çıktı. biz 4 senede anca bu noktaya geldik onlar da 4-5 sene sürünecekler artık. gs'de bizim gibi aldı başına belayı.

adidas'da fenere iyi kaydı bu sene. kala kala bir bjk kaldı. bjk'nin formaları güzel olur kanımca. 2 sene önceki gibi baklava dilimli adidas ucubeleri giymezlerse bu sezon en iyi formalar bjk'de olur.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nike ile olan sözleşmemiz bu sezon sonu mu bitiyor? Bilen biri varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
                            Seneye bitiyor Kaan..

Yorum

• nike ile 2012 son yılımız galiba. umarım sonrasında adidas'a döneriz.

Yorum

• GS formalari kötü....Tanitim gördügüm kadariyla iyidi.

------

V Forma ligin en iyi formasi su an..
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X