Yutmadık zaten...
Bildiğin koyu sarı yapılmış forma.Ve ben hiç ama hiç beğenmedim.
Trabzonspor üzerinde görmek bile istemiyorum.
Belki bazı şeyleri düşünerek bunu seçtiler ama yok,olmaz.
Yutmadık zaten...
Bildiğin koyu sarı yapılmış forma.Ve ben hiç ama hiç beğenmedim.
Trabzonspor üzerinde görmek bile istemiyorum.
Belki bazı şeyleri düşünerek bunu seçtiler ama yok,olmaz.
Benim verdiğim gibi bir sarı olsa , hiç düşünmeden alacağım bir formaydı ancak bu renk ...
Victory alacağım galiba.
Koyamadılar ki şöyle bi gold.
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Kaynak ? Ben hakkında kötü şeyler biliyorum sporla ilgili. en azından Trabzonspor'lu olmadığı gibi şeyler biliyorum sen neler biliyorsun ? sağlam mı kaynağın ?
Bakan olduğu gün gazeteciler sordu o da Samsunsporlu olduğunu söyledi ama gazetecilerin ısrarı üzerine BJK lı olduğunu söyledi. Fanatik midir bilmem ama BJK lı olduğunu kendisi ifade etti.
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Benim verdiğim gibi bir sarı olsa , hiç düşünmeden alacağım bir formaydı ancak bu renk ...
Victory alacağım galiba.
Koyamadılar ki şöyle bi gold.
Yok,kesinlikle ben sarı ve tonlarını sevmem.İtici renk.
Altın rengi,yani gold,gerçekten gold olsa güzel derim ama bildiğin sarı olunca sevmem.
Bence de V forma almalısın.Gerçekten güzel forma.
Kaynak ? Ben hakkında kötü şeyler biliyorum sporla ilgili. en azından Trabzonspor'lu olmadığı gibi şeyler biliyorum sen neler biliyorsun ? sağlam mı kaynağın ?
Abimin fakülteden arkadaşıdır..Abim koyu trabzonsporlu olduğunu söylüyor..
Her neyse bakan hangi takımlı diye kavga etmeyelim burda
Yorum