Şahsen bizim formalarımızdan daha güzel olduklarını düşünüyorum. Özellikle açık mavi çubuklu tarz çok hoş. Fenerin formalarında ki tek kötü nokta renkleri.
El salla abi meşhur oldun O formaların neyini beğendin vallahi bravo yaa
El salla abi meşhur oldun O formaların neyini beğendin vallahi bravo yaa
Hani derler ya zevkler ve renkler diye Standart çubukluları bence bizim enerjiden dana iyi. Çubuklu formalarda çubukların kalın olması hoşuma gitmiyo nedense. Çubuklu forma diyoruz 3 şerit var Ve açık mavi olan çok estetik. Diğerlerini geçebiliriz..
gs'nin formaları yarın tanıtılacak. ve maalesef çok güzel formalar giyecekler. yarın biraz üzülebiliriz. bu başlık yarın yine hareketlenir diye düşünüyorum.
gs'nin formaları yarın tanıtılacak. ve maalesef çok güzel formalar giyecekler. yarın biraz üzülebiliriz. bu başlık yarın yine hareketlenir diye düşünüyorum.
katalogtan giyinecek.
En son Tunay ERDEM tarafından düzenlendi; 16.07.2011, 12:18.
Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
AFS abi,sana birşey sormak istiyorum?? Nike sürekli olarak "ruh der ki " solaganıyla her yerde Gs'nin reklamlarını yapıyor;bu zamana kadar bize bu tarz reklam neden yapılmadı?? Çifte standart değil mi bu??
galatasaraya özel forma yapılacaksa nike bizi neden 4 senedir oyalıyor???
gecmis paylasımlarda arkadaslarda belirttiler. biz nike türkiye ile anlasmısız. gs ise nike hollanda ile anlasmıs. farklı forma beklentisi bu yüzden. ve bu reklamlar sloganlarda işte bu yüzdendir...
Bence ilk senelerinde özel forma olması imkansız. Nike Hollanda ile anlaşma yapmış olsalar bile anca seneye özel tasarım yaparlar. Bu sene de, bizim geçen sene giydiğimiz parçalıyı ruh der ki ayağına yuttururlar diye tahmin ediyorum. Bu kadar reklam yapılmasının sebebi ise klasik İstanbul takımı tantanası. Bunların medyası da, sponsoru da daha fazla kitleye hitap ettiği için her işte pozitif ayrımcılığa uğruyorlar malesef.
AFS abi,sana birşey sormak istiyorum?? Nike sürekli olarak "ruh der ki " solaganıyla her yerde Gs'nin reklamlarını yapıyor;bu zamana kadar bize bu tarz reklam neden yapılmadı?? Çifte standart değil mi bu??
Kabul etmeliyiz ki Galatasaray markası avrupada bizden daha fazla para ediyor. En kötü sezonlarında bile 150.000 forma satışları var. İstanbul'da olmaları lisanslı ürünlere ayırdıkları insan kaynağı ve bütçe bizden çok farklı sonucun böyle olması normal.
Ben de buradaki pek çok taraftar gibi Trabzonspor'un potansiyelinin doğru değerlendirilmediğini düşünüyorum.
Avrupada elde edeceğimiz başarılar sadece Türkiye'deki değil, avrupadaki forma satışlarımızı da olumlu etkileyecektir.
Sadece istemek yetmiyor, sadece bizim istememiz yetmiyor.
Yeni sezon formalarımızın kampanyası Trabzon'da yapıldığı kadar İstanbul'da da yapılabilseydi keşke.
Forma sayısı azalıp satışlar arttıkça taşlar yerine oturacaktır. Trabzonspor'un başarısının yolu gurbetten geçiyor. Avrupada ses getiren bir takım her yönden atılım yapar.
Ruhderki kampanyasının bendeki çağrışımı filmlerdeki ruh çağırma sahneleri, ey ruh geldiysen masaya vur. Gerçek Trabzonspor ruhu karşısında çok ta şansları yok.
En son a f s tarafından düzenlendi; 16.07.2011, 15:02.
Yorum