Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerin formaları da şike kokuyor iğrenç ötesi

Yorum

• şikebahçenin formaları berbat ötesi. demek adidas'a şike işlemiyor.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnter'in formasının güzelliği tam çubuklu olması. Tarz ve renk olarak çubuklu formalarımız İnter'e düz formalarımız Arsenal ve Aston Villa tarzına daha uygun.
        ManU'dan yola çıkarak seneye böyle bir forma bekliyorum.
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Armalarımız düzeltilmiş.

Dün Pendik'teki TsClub mağazasına gittim, formalarda armalar olması gerektiği gibi düzdü... Çubuklu formalarımızdan kalmamış, tükenmiş. Victory, Gold ve Beyaz formalarımız mevcut.

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Armalarımız düzeltilmiş.

Dün Pendik'teki TsClub mağazasına gittim, formalarda armalar olması gerektiği gibi düzdü... Çubuklu formalarımızdan kalmamış, tükenmiş. Victory, Gold ve Beyaz formalarımız mevcut.
            Forma alıcam ama sırf şu arma işi düzeltilsin diye bekliyorum. Güzel haberler gelmeye başladı demek
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Bu Trabzonsporun Bilekliklerini Ankarada Nerde Bulabilirim ?
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bu ruh derki olayı nedir Nike gs ye özel reklam mı yapıyor?
                Beşikdüzü/Trabzon

Yorum

• arkadaslar yine reklam kokuyor ama basketbol atletimiz satılıyor and1 cift taraflı 25 lira bakmanızı öneririm. gerisi size kalmıs tabiki.
                  Bordo ~~ Mavi
                  'O halde varım...'

Yorum

• arkadaşlar bu arma problemi olan formaları değiştirirken herhangi bir ts club tan değiştirme imkanımız var mı yoksa aldığımız yerden mi değiştirmek zorundayız ?

Yorum

• Şu fenerin formalarını bize yapsaydılar herhalde birilerini asardık klüpte.ççç

Yorum

• Fenerbahçe'nin formaları arasında çubuklu klasikleşmiş zaten diğerleri de bir şeye benzemiyor Bank Asya için ideal..

Yorum

• Link varsa biz de gülelim fener'in formalara?

Yorum

• yaw Trabzonsporun niye XXL yada daha buyuk formalari yok anlamiyorum gitti

Sikebahcenin 2XL 3XL 4XL hatta 5XL forma bedenleri var

Yönetim sende artik 2XL forma yap

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaslar yine reklam kokuyor ama basketbol atletimiz satılıyor and1 cift taraflı 25 lira bakmanızı öneririm. gerisi size kalmıs tabiki.
                              AND1'in kendi mağazasında 15 liraydı. Şimdi var mı bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenerbahçe'nin formaları arasında çubuklu klasikleşmiş zaten diğerleri de bir şeye benzemiyor Bank Asya için ideal..
                                Şahsen bizim formalarımızdan daha güzel olduklarını düşünüyorum. Özellikle açık mavi çubuklu tarz çok hoş. Fenerin formalarında ki tek kötü nokta renkleri.
                                En son Ahmet Öztürk tarafından düzenlendi; 15.07.2011, 23:17.
                                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X