Formalar çok kötümüş gs nin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bu Formalari görünce yatip kalkip bizim Formalara Dua ediyorum.
Ama bizim ilk sene giydigimiz Formalari bu Formalarla karsilastirinca hemen hemen ayni seviyede diyebilirim (kalite olarak bilemem dedigim Görüntü olarak)"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim durumuma bir yorum mu bu?
Eger öyleyse Mavi Serit zaten hep ayni genislikte. nasil sigmaz kanisina vardin anlamadim. Daha solda simetrik sekilde olsa, hicbir sorun olmaz.
Ayrica bu resimleri Yönetici Fatih Sahinogluda gördü, ilgilenecklerini söyledi.
Kaldiki bugün oynan macta oyuncularimizda bu tür hatalar olmadi.
Yorum
-
Trabzonspor'un ahını alan iflah olmuyor bunu hala çözemediler bazıları. Bizi küçümsemek için 'hamsi kafalılar' diye sözde dalga geçtiklerini sananlar, bunca sayfadır neler konuşuyoruz neler paylaşıyoruz biraz araştırsalardı gerçekleri daha net görebilirlerdi. Elit ve özel formalarını gördük Galatasaray'ın.
Daha önce söylediğim gibi başka takımların giydiği formalar beni çok ilgilendirmiyor. Bu başlıkta bulunan herkes gibi benim de derdim Trabzonsporumuzun güzelliklerinin ortaya çıkması.
Bazı takımları aşağılayarak, küçük görerek büyük olunmuyor, büyük gibi davranınca büyük olunuyor.
Formalarımızın kalitesi ve güzelliği diğer formalar ortaya çıkınca daha net anlaşılacaktır. Çubuklu formamız şampiyonlar liginde takımımıza daha çok yakışacak.
Yorum
-
-
İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkada kalmasin
avrupa'dan siparis etmek isteyen arkadaslara!Ben Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.
Yorum
-
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
allah askina söylermisin
bende yapmak istiyorum da nasil??
Yorum
-
İlk olarak BordoMavi Sevda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye giyeceğimiz forma da ortaya çıkmış oldu...Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum