Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hahaha aldılar mı Elit kategoriyi

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yahu bu ülkede XL giyinen insanlarin düzgün Formaya sahip olma hakki yokmu ?
      Seviyorum seni İzzet
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seviyorum seni İzzet
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arma meselesi yüzünden formayı elden alacağım zaten alırsam da. İnternetten sipariş verince böyle gönderiyorlar abi şu armaya bak yamuk bu yaa ...
          Elden aldım yine yamuk. Birşey farketmiyor şuanda.Yenilerinin gelmesini bekle düzelecekmiş.
          Yeterki ONUR'suz
          olmasın
          aŞk
          !

Yorum

• bu sezon ki en güzel formalarımız hiç şüphesiz enerji çubuklu forma. ben çubuklu ve victory formasının ikisini de aldım. kumaş kalitesi olarak çubuklu hepsine beş basar.

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gri formada bendede ayni sorun var. "Türk bayragini sen mi yapistirdin" diyen bile oldu.

Cokda önemli degil, ama arma cidden giydigimde omzumdan dogru arkaya bakiyor. Bunlar düzelsin, bizde daha rahat bir sekilde Alisveris yapalim.
              kardeşim benim forma içe dpğru yamuk seninki dışa enteresan biri cıkıp benim armam ters derse şaşırmıycam
              nasıl bakarsan öyle görürsün
              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Arkadaslar özür Maili geldi.

Gelismelerden sizi haberdar edecegim. Hakkinizi Trabzonspor olsa bile arayinki, TscLub ilerleme kaydetsin.
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• bu aksam galatasarayin maci varmis......artik görürüz yeni formasini ????

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o kadar laf dediler bunlar mı oldu hollanda ile türkiye arasında ne fark var acaba

Yorum

• Cinconlarin isyani "yazıklar olsun.. forma falan almıyorum.. trabzonspor formaları bile daha iyi..."
                      XD

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi bizim formalara laf ediyoruz ama Juventus'un formaları tam fiyasko. Arma ve logo düzeni, numara ve isim fontu düzgün olsa bizim formalar güzel gerçekten. Beyaz formamız bile güzel hatta.

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Elden aldım yine yamuk. Birşey farketmiyor şuanda.Yenilerinin gelmesini bekle düzelecekmiş.
                          Ablam düzlüğünü geçtim öne dizilen formalarda armaların küçük arkadakilerin daha büyük ve düzgün olduğunu söyledi arkadaşım. TS Club'a bakmıştı oda Trabzondaaa O yüzden bi gidip kendim göreyim

Arkadaşlar bana cinconun formaları pek gerçek gelmedi
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ablam düzlüğünü geçtim öne dizilen formalarda armaların küçük arkadakilerin daha büyük ve düzgün olduğunu söyledi arkadaşım. TS Club'a bakmıştı oda Trabzondaaa O yüzden bi gidip kendim göreyim

Arkadaşlar bana cinconun formaları pek gerçek gelmedi
                            Doğru demişler sana Canberk.Askıdaki V formaların hepsine baktım,büyük arma olan da vardı küçük arma olan da.

Yorum

• Hatirlayanlar vardir.. o sayfanin linkini paylasip, gsliler ümitli demisdim

Hakli ciktim.. Arada korkduysamda, ulan bunlar ciddi ciddi özel mi giyecek diye, beklen oldu

Neredesiniz lan cinconlular.. ic camasiri yazinca gelmisdiniz buraya ve onlar özel gigmiyecek diyince

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Doğru demişler sana Canberk.Askıdaki V formaların hepsine baktım,büyük arma olan da vardı küçük arma olan da.
                                @Nihal Ayvaz duy bunları

O yüzden sipariş vermedim internetten zaten
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X