Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende 2 yıl öncesine ait elazığspor forması var. dahaöncede paylaşmıştım forumda

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende 2 yıl öncesine ait elazığspor forması var. dahaöncede paylaşmıştım forumda
      Bu amblem uygulaması bize yapılsa olay çıkar söyleyeyim. Berbat bir şey.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• ee şimdi bunlar lig ikincisinin formalarıydı.
        şimdi bir de şampiyona forma hazırlasınlar artık
        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mehmet Öztürk Almanya 1. lig ekiplerinden 1899 Hoffenheim takiminda B-Jugend de Co-Trainer (yardimci Antrenör) olarak görev yapacak! 1899 Hoffenheim in B-Jugend takimi Bundesliga da oynuyor...

Buradan Mehmet Öztürk e basarilar diliyorum....
          Hayirli OlsunMehmet Abi Basarilar Diliyorum Sana
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• nayka biri söylesin ikinci parti üretimlerinde formalara ay-yıldız da eklesin.

Yorum

• forma lari nasil ve nerden tasarliyorsunuz arkadaslar
              YÜZ sefer sordum bi cevap verin yaa

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nayka biri söylesin ikinci parti üretimlerinde formalara ay-yıldız da eklesin.

cidden böyle bi durum olursa bayraksız forma alan arkadaşlar formalarına tsclublarda bayrak bastırabilsin diye bi çalışma düşünülebilir klüp tarafından
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Öyle bir durum olursa logo yapıştıran kulüp bayrak için de bir yardımda bulunur sanırım.

Şu iş belli olana kadar forma almayalım en iyisi.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Zenit 11-12

Yorum

• 2006-2007'de giymiştik bu şortu.16 Liraya almıştım indirime girdiği zaman.En az 50 halısaha maçında giydim.En az 20-30 kere denize girdim bu şortla.Defalarca yıkandı.Renginde bi solma yok armasındada kopma hiçbir deforme durumu yok.

5 sezondur bir avuç para verdiğimiz formaları aman arması kopmasın solmasın diye giymeye bile kıyamıyoruz.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yöneticiler paylasiyor. Senelerdir bizimkileri de paylasirlar ama bu sene neden yapmadilar bilemem. Hatta 2 mail attim, biri Almanca digeri Ingilizce ama yanit gelmedi..

Bunlarin benzerini bir kac ay önce Engelhorn Sports'da 49,-€'ya satiyorlardi..
                        Zaten ''engelhorn sports'' sponsorumuz ve formanın sırt bölümünde reklam var ;-)

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Bey, ayrıntı ve detay aynı şeyler
                        Ayrıntı ve detay aynı şeyler olduğunu biliyorum, burada herkes biliyordur.
                        Bu şekilde yazmamın amaçı espirili şekilde ayrıntıya, yani detaya dikkat çekmek!!! ;-)

İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Öztürk Almanya 1. lig ekiplerinden 1899 Hoffenheim takiminda B-Jugend de Co-Trainer (yardimci Antrenör) olarak görev yapacak! 1899 Hoffenheim in B-Jugend takimi Bundesliga da oynuyor...

Buradan Mehmet Öztürk e basarilar diliyorum....

Dankscheeeee İbo ;-)

İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayirli OlsunMehmet Abi Basarilar Diliyorum Sana
                        Allah Razı Olsun.....

Arka arkaya yorum yapıp burayı fazlasıyla rahatsız ettim.........
                        kusura bakmayın, ama Alıntı'ları bir araya alamadım ;-)
                        En son TURHAN tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 10:07. Sebep: Birleştirildi.
                        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi
                          Ayrıntı ve detay aynı şeyler olduğunu biliyorum, burada herkes biliyordur.
                          Bu şekilde yazmamın amaçı espirili şekilde ayrıntıya, yani detaya dikkat çekmek!!! ;-)
                          Kusuruma bakma abi, bu tür yanlışlar çok fazla yapışlıyor. Sende noktalama işareti olarak bir şey kullanmamışsın ben de o detayı kaçırmışım ayrıntıya girmeyelim
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• bence forma almaya niyetli olanlar bi beklesin şike soruşturmasını

Yorum

• bugün zafer formasından aldım ve diger formaları da yakından inceledim

begenmedigim noktalar ,

Arma gene çok kötü

Forma yakaları çubukluda ve zafer formasında çok kötü
                              Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                              Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                              çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Açıkcası Zafer formasını Türk bayraksız isterim.

Türk bayrağı güzel kullanılmadığı kanaatindeyim.
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X