Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arma gerçekten üstteki fotodaki gibi mi? =/ e bu arma yan?

Yorum

• Bu footballshirtculture.com'da kullanıcılar mı paylaşıyor formaları yöneticiler mi var ? Bizim formalarıda paylaşsalar keşke yorumları merak ediyorum

Yorum

• bugün victory formamla Kırklareli merkezinde bol bol göğsümü gere gere gezdim, bana göre çok satacak bir forma....ben de formada bir hata buldum ama ne olduğunu Ali Fuat Abi yorum yapmadan söylemeyeceğim, çünkü bazı arkadaşlar mal bulmuş mağribi gibi sarılıyorlar forma yorumlarına

Yorum

• Bu sezon çalıştıracağım takımın Polo-Shirt'ler geldi bugün......
          Armalar nakışlı ve arka tarafa achtzehn99 (yani binsekizyüz99) nakışlanmış

Ayrıntı detayda gizli
          En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 01.09.2011, 00:41.
          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu footballshirtculture.com'da kullanıcılar mı paylaşıyor formaları yöneticiler mi var ? Bizim formalarıda paylaşsalar keşke yorumları merak ediyorum
            Yöneticiler paylasiyor. Senelerdir bizimkileri de paylasirlar ama bu sene neden yapmadilar bilemem. Hatta 2 mail attim, biri Almanca digeri Ingilizce ama yanit gelmedi..
            İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu sezon çalıştıracağım takımın Polo-Shirt'ler geldi bugün......

Ayrıntı detayda gizli
            Bunlarin benzerini bir kac ay önce Engelhorn Sports'da 49,-€'ya satiyorlardi..
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ayrıntı detayda gizli
              Mehmet Bey, ayrıntı ve detay aynı şeyler
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Arkadaslar Ismimi yazdirdim formama, ama fontlari hic begenmiyorum. Bu Yaziyi formayi zedelemeden nasil sökerim?
                En son izzet tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 11:13.
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ayrıntı detayda gizli
                  Mehmet Abi, Hangi Takim'da Hocalik yapacaksin, Jugend ??
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar Ismimi yazdirdim formama, ama fontlari hic begenmiyorum. Bu Yaziyi formayi zedelemeden nasil sökerim?
                    Formayı zedelemeden yazıyı çıkarmanın imkanı yok.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formayı zedelemeden yazıyı çıkarmanın imkanı yok.
                      Yapma yahu Normalde kendiliginden sökülüyodu bunlar
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yapma yahu Normalde kendiliginden sökülüyodu bunlar
                        Ben de bir formamdakini sökmeye çalıştım,yarısını söktüm,forma da gitti yazı da. Üzgünüm.Yüksek derecede makinada yıkasan bile formadaki diğer yazılar da zarar görüyor.

Yorum

• Victory formasında logomuz düzeltilir, nike logosu bordo olursa ve energy formasında logo ortalanırsa satışlarda artma olacağından eminim.
                          7

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehmet Abi, Hangi Takim'da Hocalik yapacaksin, Jugend ??
                            Mehmet Öztürk Almanya 1. lig ekiplerinden 1899 Hoffenheim takiminda B-Jugend de Co-Trainer (yardimci Antrenör) olarak görev yapacak! 1899 Hoffenheim in B-Jugend takimi Bundesliga da oynuyor...

Buradan Mehmet Öztürk e basarilar diliyorum....
                            TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                            TRABZON / AYASOFYA MAH.
                            HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Emniyete teşekkürlerimize istinaden Nike'a çizdiğim bu formayı öneriyorum.

Şampiyon olursak derhal hazırlasınlar satış rekoru kırar.

Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Arkadaslar, formalarin uzun kollulari cikiyor mu??

Bu arada sadece bir renkli yazi fontumuz mu var??? Yaziklar olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X