arma gerçekten üstteki fotodaki gibi mi? =/ e bu arma yan?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bu sezon çalıştıracağım takımın Polo-Shirt'ler geldi bugün......
Armalar nakışlı ve arka tarafa achtzehn99 (yani binsekizyüz99) nakışlanmış
Ayrıntı detayda gizliEn son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 01.09.2011, 00:41.Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu footballshirtculture.com'da kullanıcılar mı paylaşıyor formaları yöneticiler mi var ? Bizim formalarıda paylaşsalar keşke yorumları merak ediyorum
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon çalıştıracağım takımın Polo-Shirt'ler geldi bugün......
Ayrıntı detayda gizli#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon çalıştıracağım takımın Polo-Shirt'ler geldi bugün......
Ayrıntı detayda gizliTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Ayrıntı detayda gizli*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Ismimi yazdirdim formama, ama fontlari hic begenmiyorum. Bu Yaziyi formayi zedelemeden nasil sökerim?
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormayı zedelemeden yazıyı çıkarmanın imkanı yok.Normalde kendiliginden sökülüyodu bunlar
Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma yahuNormalde kendiliginden sökülüyodu bunlar
Üzgünüm.Yüksek derecede makinada yıkasan bile formadaki diğer yazılar da zarar görüyor.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Abi, Hangi Takim'da Hocalik yapacaksin, Jugend ??
Buradan Mehmet Öztürk e basarilar diliyorum....TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
Emniyete teşekkürlerimize istinaden Nike'a çizdiğim bu formayı öneriyorum.
Şampiyon olursak derhal hazırlasınlar satış rekoru kırar.
Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum