Mehmet Öztürk Almanya 1. lig ekiplerinden 1899 Hoffenheim takiminda B-Jugend de Co-Trainer (yardimci Antrenör) olarak görev yapacak! 1899 Hoffenheim in B-Jugend takimi Bundesliga da oynuyor...
nayka biri söylesin ikinci parti üretimlerinde formalara ay-yıldız da eklesin.
cidden böyle bi durum olursa bayraksız forma alan arkadaşlar formalarına tsclublarda bayrak bastırabilsin diye bi çalışma düşünülebilir klüp tarafından
2006-2007'de giymiştik bu şortu.16 Liraya almıştım indirime girdiği zaman.En az 50 halısaha maçında giydim.En az 20-30 kere denize girdim bu şortla.Defalarca yıkandı.Renginde bi solma yok armasındada kopma hiçbir deforme durumu yok.
5 sezondur bir avuç para verdiğimiz formaları aman arması kopmasın solmasın diye giymeye bile kıyamıyoruz.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yöneticiler paylasiyor. Senelerdir bizimkileri de paylasirlar ama bu sene neden yapmadilar bilemem. Hatta 2 mail attim, biri Almanca digeri Ingilizce ama yanit gelmedi..
Bunlarin benzerini bir kac ay önce Engelhorn Sports'da 49,-€'ya satiyorlardi..
Zaten ''engelhorn sports'' sponsorumuz ve formanın sırt bölümünde reklam var ;-)
Ayrıntı ve detay aynı şeyler olduğunu biliyorum, burada herkes biliyordur.
Bu şekilde yazmamın amaçı espirili şekilde ayrıntıya, yani detaya dikkat çekmek!!! ;-)
Mehmet Öztürk Almanya 1. lig ekiplerinden 1899 Hoffenheim takiminda B-Jugend de Co-Trainer (yardimci Antrenör) olarak görev yapacak! 1899 Hoffenheim in B-Jugend takimi Bundesliga da oynuyor...
Ayrıntı ve detay aynı şeyler olduğunu biliyorum, burada herkes biliyordur.
Bu şekilde yazmamın amaçı espirili şekilde ayrıntıya, yani detaya dikkat çekmek!!! ;-)
Kusuruma bakma abi, bu tür yanlışlar çok fazla yapışlıyor. Sende noktalama işareti olarak bir şey kullanmamışsın ben de o detayı kaçırmışım ayrıntıya girmeyelim
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
bugün zafer formasından aldım ve diger formaları da yakından inceledim
begenmedigim noktalar ,
Arma gene çok kötü
Forma yakaları çubukluda ve zafer formasında çok kötü
Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Yorum