arma gerçekten üstteki fotodaki gibi mi? =/ e bu arma yan?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bu sezon çalıştıracağım takımın Polo-Shirt'ler geldi bugün......
Armalar nakışlı ve arka tarafa achtzehn99 (yani binsekizyüz99) nakışlanmış
Ayrıntı detayda gizliEn son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 01.09.2011, 00:41.Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
Yöneticiler paylasiyor. Senelerdir bizimkileri de paylasirlar ama bu sene neden yapmadilar bilemem. Hatta 2 mail attim, biri Almanca digeri Ingilizce ama yanit gelmedi..İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu footballshirtculture.com'da kullanıcılar mı paylaşıyor formaları yöneticiler mi var ? Bizim formalarıda paylaşsalar keşke yorumları merak ediyorum
Bunlarin benzerini bir kac ay önce Engelhorn Sports'da 49,-€'ya satiyorlardi..İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon çalıştıracağım takımın Polo-Shirt'ler geldi bugün......
Ayrıntı detayda gizli#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Mehmet Bey, ayrıntı ve detay aynı şeylerİlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon çalıştıracağım takımın Polo-Shirt'ler geldi bugün......
Ayrıntı detayda gizli
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Mehmet Abi, Hangi Takim'da Hocalik yapacaksin, Jugend ??İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon çalıştıracağım takımın Polo-Shirt'ler geldi bugün......
Ayrıntı detayda gizli*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Formayı zedelemeden yazıyı çıkarmanın imkanı yok.İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Ismimi yazdirdim formama, ama fontlari hic begenmiyorum. Bu Yaziyi formayi zedelemeden nasil sökerim?
Yorum
-
Yapma yahuİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormayı zedelemeden yazıyı çıkarmanın imkanı yok.
Normalde kendiliginden sökülüyodu bunlar 
Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
Ben de bir formamdakini sökmeye çalıştım,yarısını söktüm,forma da gitti yazı da.İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma yahu
Normalde kendiliginden sökülüyodu bunlar 

Üzgünüm.Yüksek derecede makinada yıkasan bile formadaki diğer yazılar da zarar görüyor.
Yorum
-
Mehmet Öztürk Almanya 1. lig ekiplerinden 1899 Hoffenheim takiminda B-Jugend de Co-Trainer (yardimci Antrenör) olarak görev yapacak! 1899 Hoffenheim in B-Jugend takimi Bundesliga da oynuyor...İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Abi, Hangi Takim'da Hocalik yapacaksin, Jugend ??
Buradan Mehmet Öztürk e basarilar diliyorum....TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
Emniyete teşekkürlerimize istinaden Nike'a çizdiğim bu formayı öneriyorum.
Şampiyon olursak derhal hazırlasınlar satış rekoru kırar.
Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum