Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor formasını şartlı alacak olan hiç almasın zaten. Siparişimi verdim, gelince gururla giyeceğim.
    Gururmu kaldi bizde? Zannetmiyorum. Adam gibi isini yapamayana ne demeli? Bukadarmi cahiliz ki, armayi yanlis yapistiralim.

Bir sene de dogru yapsinlar islerini. Her sene bir baska sorun

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nihayet kavustum formalarima ve ikisinde de authentic yazisi var...
      Nasil ulastin ?

bende almanyada yasiyorum...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nihayet kavustum formalarima ve ikisinde de authentic yazisi var...
        Isim yazdirdiniz mi?

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar hiç kimse hiç bir markayı savunma derdine düşmesin. hepsinin kusuru kesinlikle vardır.

Puma diyosunuz eyvallah puma 98 ve 99 sezonlarında iyi formalar yaptı, hatta lu ana kadarki en kaliteli formalar bile diyebilirim onlar için, ama renkler kesinlikle bizim renkler değildi. Aynı şekilde Puma 2000li yılların başında beşiktaş ile anlaşmasıyla Trabzonspora nasıl formalar yaptığını ne kadar adi malları Trabzona yolladığını bilin. 2001 çubuklu formasını 1 kez giydim abartmıyorum 1 kez. sabahtan akşama kadar formanın atmadığı iplik kalmamıştı. Aşırı koyu tonlarda olan mavi ve bordoya beyaz beyaz noktacıklar gibi görünen iplikçikler eşlik etmeye başladı. Ve bu 4 sene boyunca renklerimiz kesinlikle tutturulmadı.

Sonra kappa geldi kappa'nın Trabzonspora yaptığı ilk sene ki formalarda şu ana kadar ki görüntü olarak en kötü formalardı. Hele ki o zamanın armaları şimdi olsa şu anki armaları mumla arardınız mumla. sonra kappa kaliteyi arttırdı o ayrı. ama yine renklerimiz kesinlikle tutturulmadı.

Tsclup formaları bu işe yeni girmiş bir marka olarak süper formalardı. Tscnin yaptığı çubuklu maç forması, dikkat o senesi taraftar forması altında bir çubuklu daha çıkartılmıştı o değil, şu ana kadar ki dizayn açısından en güzel çubuklu formalardan biriydi. Haliyle turuncu forma şu ana kadar yine bence, her ne kadar turuncu rengi sevmesemde, en iyi 3.renk formasıydı.

Nayk formalarını tartışıyosunuz zaten kaç seneden beri. Ama şu çubuklı forma kesinlikle lafı haketmiyor. o formayı gidip alın sırtınıza geçirin gelin sonra ahkam kesin burda.

Bu kadar yazının sonuna şimdi bi tane akıllı çıkar derki eee o zaman adidas yapalım. akıllı ya der.
          Ufuk çok güzel özetlemişsin.

Ek olarak:

TSClub formaları iyiydi lakin, Trabzonspor kendi markasını kullanması zarar demektir. Sponsor, büyük sponsor her zaman gerekli.
          En son OnurKul tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 21:43.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• trabzonspor.com.tr de satılan çocuk formamız
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

trabzonspor.com.tr de satılan çocuk formamız
              Kurban olurum o formadaki logoları yerleştiren gözlere.
              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
              #Ziya Doğan

Yorum

onu yapistiranin göz bebegini seveyim..

Yorum

• Çocuklar anlamaz diye öyle yapıştırmışlar abileri

Yorum

• Nike ne zaman , isteklerimi karşılayan bir forma çıkarır o zaman alırım...
                    Çıkarıncaya kadar , bizim evlat yaşadı...2 adet bebe ikili takım siparişini girdim
                    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• resim eklemeyi beceremedim
                      Nasıl ekleniyor..?
                      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nasil ulastin ?

bende almanyada yasiyorum...
                        babam izindeydi, ona aldirdim

ve hayir isim yazdirmadim...

bence formalar gayet güzel, hele victory formasi cok güzel duruyor. resimlerde arma cok kücük ve yamuk gözüküyor, ama bilerek öyle yapilmis, zafer isaretine daha güzel uyusun diye ve gayet güzel gözüküyor.
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Allah Allah...

Seneye bunlar armayi kafa üstüde yapistirir...

Yamuk arma ne demek ya

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah Allah...

Seneye bunlar armayi kafa üstüde yapistirir...

Yamuk arma ne demek ya
                            biliyorum kulaga tuhaf geliyor ve ilk gördügümde bu ne bicim arma dedim, ama bir daha ki bakista böyle daha güzel durdugunu fark edebiliyorsun.
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar hiç kimse hiç bir markayı savunma derdine düşmesin. hepsinin kusuru kesinlikle vardır.

Puma diyosunuz eyvallah puma 98 ve 99 sezonlarında iyi formalar yaptı, hatta lu ana kadarki en kaliteli formalar bile diyebilirim onlar için, ama renkler kesinlikle bizim renkler değildi. Aynı şekilde Puma 2000li yılların başında beşiktaş ile anlaşmasıyla Trabzonspora nasıl formalar yaptığını ne kadar adi malları Trabzona yolladığını bilin. 2001 çubuklu formasını 1 kez giydim abartmıyorum 1 kez. sabahtan akşama kadar formanın atmadığı iplik kalmamıştı. Aşırı koyu tonlarda olan mavi ve bordoya beyaz beyaz noktacıklar gibi görünen iplikçikler eşlik etmeye başladı. Ve bu 4 sene boyunca renklerimiz kesinlikle tutturulmadı.

Sonra kappa geldi kappa'nın Trabzonspora yaptığı ilk sene ki formalarda şu ana kadar ki görüntü olarak en kötü formalardı. Hele ki o zamanın armaları şimdi olsa şu anki armaları mumla arardınız mumla. sonra kappa kaliteyi arttırdı o ayrı. ama yine renklerimiz kesinlikle tutturulmadı.

Tsclup formaları bu işe yeni girmiş bir marka olarak süper formalardı. Tscnin yaptığı çubuklu maç forması, dikkat o senesi taraftar forması altında bir çubuklu daha çıkartılmıştı o değil, şu ana kadar ki dizayn açısından en güzel çubuklu formalardan biriydi. Haliyle turuncu forma şu ana kadar yine bence, her ne kadar turuncu rengi sevmesemde, en iyi 3.renk formasıydı.

Nayk formalarını tartışıyosunuz zaten kaç seneden beri. Ama şu çubuklı forma kesinlikle lafı haketmiyor. o formayı gidip alın sırtınıza geçirin gelin sonra ahkam kesin burda.

Bu kadar yazının sonuna şimdi bi tane akıllı çıkar derki eee o zaman adidas yapalım. akıllı ya der.
                              adidasla anlaşalım o zaman
                              zeka paçdan akar hacı affetmem

o işin gırgırıda benim fikrim şudur ki,benim kalitemde bir elemanı-megalomanım evet,ama yine de haklıyım bu konuda- bu işin başına geçirelim
                              yada direk kulüp beni geçirsin
                              bu işi çözelim hacı

zor bir iş değil bence
                              bizzat fason firmaların üretimhanesinde bulundum ben.
                              maliye basıp cezaq yazana kadarda hep gittim geldim oralara

bu ts club işi yapılır hacı
                              formanın kralını çıkarırız

ne burada kimse mahcup olur ne de kimse tatminsiz kalmaz

yani 5 tane forma çıkarıyorsun
                              taraftarın %90 ınıı memnun etmen lazım

bence zor bir iş değil
                              olay sadece iletişimden ibaret

açıkçası avrupada yaşayan arkadaşlar ve zengin arkadaşlar dışında formanın kumaş kalitesini kazıyacağını düşünümüyorum

formanın güzel olması türkiyede kumaş kalitesinden daha önce geliyor.

misal galtasarayın formaları eğer ardanın tabiriyle her sene bi o..... renginde olmasaydı müthiş tasarımlardı
                              her biri özeldi

bu kabartmaları gölge çalışmalarını yapmak kolay

iş yapmak isteyen adam olsun yeter ki
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

dostum yanlış anlamayın ama bu nike ambleminde problem var
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X