Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arma nezaman duzelir? Duzelirse alirim, duzelmesse almam

Yorum

• Almazsan alma

çuval yapsınlar alırım ki aldımda

Yorum

• Yukaridaki cubuklu formaya bakiyorumda..
        Hakikaten cok tuhaf bir kulubuz..
        efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak ulvi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arma nezaman duzelir? Duzelirse alirim, duzelmesse almam
          Trabzonspor formasını şartlı alacak olan hiç almasın zaten. Siparişimi verdim, gelince gururla giyeceğim.
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Çizgili formamı aldım. Yarın resimlerini paylaşırım, TSClub'ta gold , çizgili ve v'ye de resimler çektim (fazla çekemedim resim çekmek yasakmış) onlarıda paylaşırım yarın.

Yorum

• Kappa

Yorum

• Bakırköy'de V forma mevcut mu? Bakan var mı?
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bize böyle bir forma yapsalar halimizi düsünemiyorum

Çok zor değil aslında düşünmek

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Puma formadan bende de var ama sanırım bilmiyorsun o özel forma falan değil.

O formayı aynı dönemde ve sonraki sezonlarda Türkiye'de ve Avrupa'da çeşitli takımlar giydi.
                    o formadan elınde varsa bı daha bak ıstersen vestel yazısı ve armamız kumasın kendısınde var ne baskı ne dıkıs var o formada...ertesı senekı beyaz formamızın yakasında ve kenarında offıcıal sponspor Trabzonspor etıketı var...neyse formaların resmını ayrıntılı ceker koyarım bı ara...
                    İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yanlışınız olmasın biz o zamanlar avrupa kupalarına göz kırpamıyorduk bile

Bir de o zamannlar 300.000 forma sattığımızı hiç sanmıyorum.
                    Murat abı ıronı yapmıstım anlasılmadı heralde
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• bu arada bı cubuklu bı V formadan aldım bugun...V formaların bazılarında arma kucuk bazılarında buyuk...ben buyuk olandan aldım...cocuk forması degıl bahsettıgım formalar...cocuk formaları daha enteresan

v formamızın cocuk formalarında nıke ısaretı bordo renklı...keske bıze gore olanlarda oyle olsaydı...daha guzel olmus...daha once yazan oldu mu bılmıyorum ama ben bugun farkettım

bırde V formadakı armamızla cubuklu formamızdakı armamız farklı..v formadakı arma kadıfemsı , dokulecegını hıc sanmıyorum...ama cubukludakı armalar eskı armalarımız galıba...
                      En son metinbay61 tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 20:56.
                      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• --------------
                        En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 21:01.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o formadan elınde varsa bı daha bak ıstersen vestel yazısı ve armamız kumasın kendısınde var ne baskı ne dıkıs var o formada...ertesı senekı beyaz formamızın yakasında ve kenarında offıcıal sponspor Trabzonspor etıketı var...neyse formaların resmını ayrıntılı ceker koyarım bı ara...

Formanın kumaşında var amblemimiz, haklısın dikiş değil ama bu formanın kalitesini göstermez. Aksine kumaşı çok kalitesiz, yaz aylarında nefes aldırmıyordu ve kumaşın kendisinde olan logo-reklamlı formalar hala yapılıyor, taraftar forması olarak, ucuza satılıyor. Maliyeti daha ucuz çünkü.

O formanın tasarımının özel olduğuna kimseyi inandıramazsın Ha şöyle güzellikler vardı, o formayı aldığımda güzel bir yapışkan (sticker) vermişlerdi.

Sonraki sezonlarda Puma official sponsor etiketini koymuştu. O formalar iyiydi ancak devir değişti. Bugün Puma da, Nike da hatta Adidas da kurumsal kimliklerinin dışına çıkmıyor, belki farketmemişsindir ama özel tasarımlarda bile çizgilerini koruyorlar.

Hatta Nike futbol sektörüne girdiğinde her takıma istisnasız aynı tasarımı vermiştir. Özellikle milli takımalrda. Nike kendisini sahada bu şekilde göstermişti. Şimdi değişik tasarımlar yapılıyor ama Nike amblemini kapat Nike olduğunu anlarsın. Aynısı Puma için de geçerli. Puma amblemini kapat, puma olduğunu anlarsın o formanın. Keza Adidas, kappa vesaire için de geçerli.

Hala Nike şirketinin prestijini kullanmamız gerektiğini anlayamayanlar var.

Biz onlara uymalıyız, onlar bize değil. Nike büyük takımlarının marka değerlerini kullanır. Biz ise Nike'ın marka değerini kullanmalıyız.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            authentic yazısı varmı acaba formalarda?
                            V formasinda ve cubuklu formada var sanirim...

Öyle hatirliyorum.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Arkadaşlar hiç kimse hiç bir markayı savunma derdine düşmesin. hepsinin kusuru kesinlikle vardır.

Puma diyosunuz eyvallah puma 98 ve 99 sezonlarında iyi formalar yaptı, hatta lu ana kadarki en kaliteli formalar bile diyebilirim onlar için, ama renkler kesinlikle bizim renkler değildi. Aynı şekilde Puma 2000li yılların başında beşiktaş ile anlaşmasıyla Trabzonspora nasıl formalar yaptığını ne kadar adi malları Trabzona yolladığını bilin. 2001 çubuklu formasını 1 kez giydim abartmıyorum 1 kez. sabahtan akşama kadar formanın atmadığı iplik kalmamıştı. Aşırı koyu tonlarda olan mavi ve bordoya beyaz beyaz noktacıklar gibi görünen iplikçikler eşlik etmeye başladı. Ve bu 4 sene boyunca renklerimiz kesinlikle tutturulmadı.

Sonra kappa geldi kappa'nın Trabzonspora yaptığı ilk sene ki formalarda şu ana kadar ki görüntü olarak en kötü formalardı. Hele ki o zamanın armaları şimdi olsa şu anki armaları mumla arardınız mumla. sonra kappa kaliteyi arttırdı o ayrı. ama yine renklerimiz kesinlikle tutturulmadı.

Tsclup formaları bu işe yeni girmiş bir marka olarak süper formalardı. Tscnin yaptığı çubuklu maç forması, dikkat o senesi taraftar forması altında bir çubuklu daha çıkartılmıştı o değil, şu ana kadar ki dizayn açısından en güzel çubuklu formalardan biriydi. Haliyle turuncu forma şu ana kadar yine bence, her ne kadar turuncu rengi sevmesemde, en iyi 3.renk formasıydı.

Nayk formalarını tartışıyosunuz zaten kaç seneden beri. Ama şu çubuklı forma kesinlikle lafı haketmiyor. o formayı gidip alın sırtınıza geçirin gelin sonra ahkam kesin burda.

Bu kadar yazının sonuna şimdi bi tane akıllı çıkar derki eee o zaman adidas yapalım. akıllı ya der.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                V formasinda ve cubuklu formada var sanirim...

Öyle hatirliyorum.
                                nihayet kavustum formalarima ve ikisinde de authentic yazisi var...
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X