Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hepsı ıyı guzelde urunler neden cok kalıtesız ? 4 ay once aldıgım formada ne yazı kaldı nede arma ?
    bu klübün suçu. bunda nike'ın bir suçu yok. Klübün reklam yazıları ve armalar için anlaştığı klüb belliki işini iyi yapamıyor

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bizim formaların 3 büyüklere yapılanlar gibi albenisi yok kardeşim . Sadece TS logosu için alıyoruz biz onları. Albenili forma ne zaman yaparsalar o zaman gerçek satış rakamını görürler. ben en az 100bin diyorum.
      Kaç büyükler Hangisi 1. hangisi 3. peki Şu forumda bari şunlara büyük demeyin.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Beyazdaki mavi tonu çok hoş, armaları bekliyorum. Eğer dikişli olursa victory,beyaz ve çubuklu alacağım.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaç büyükler Hangisi 1. hangisi 3. peki Şu forumda bari şunlara büyük demeyin.
          Hakikaten ya birde Trabzondan yazmis arkadas

Yorum

Ümit ciddi değilsin dimi

Çubuklu formanın kumaş kalitesi süper. Ben biraz daha beklicem. Armanın yerini düzeltirler inşallah. Düzelirlerse uzun kollusundan alıcam bir tane. Ayrıva v bordo forma da çok güzel. Ama en en güzeli beyaz formamız Şaka değil gerçekten

Bunun kısa kollusundan muhakkak bir tane alıcam. Umarım kumaş kalitesi çubuklu gibidir
            Yeni formaları yakından göremedim henüz ama önceki senelerde kumaş kalitesi açısından en iyisi beyazdı.Bu yıl da öyle olabilir
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Çubuklunun logosu düzeltilmezse beyaz alınır ya da gold forma.
              7

Yorum

• Beyaz forma mükemmel... Ben beyaz düsünüyorum...

1 sene al 5 sene gig, kimse eski demez.. Bide bu sene Mavi'yi kim akil etmisse düzeltirmisler, katalogdan 1e 1 gelmemis..

Yorum

• İlk olarak alierhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ÜSTTEN 3 ONUN ALTINDAKİ VE 2. SIRANIN BAŞINDAKİ HARİKA OLMUŞ. ÇIKSA 3 ÜNÜDE ALIRDIM ŞİMDİ GOLD LA YETİNECEM.

Söyle formalar ile karsimiza gelseler yok satarlar ama bu öyle kolay degil tabiki.

En azindan düz beyaz yerine su yukaridaki gibi cizgili bir beyaz olabilirdi.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Ümit ciddi değilsin dimi

Çubuklu formanın kumaş kalitesi süper. Ben biraz daha beklicem. Armanın yerini düzeltirler inşallah. Düzelirlerse uzun kollusundan alıcam bir tane. Ayrıva v bordo forma da çok güzel. Ama en en güzeli beyaz formamız Şaka değil gerçekten

Bunun kısa kollusundan muhakkak bir tane alıcam. Umarım kumaş kalitesi çubuklu gibidir

Beyaz Formalar en kaliteli olanlari...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hertha'nın geçen seneki forması
                      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 00:07.

Yorum

• Armaya bakın nerde.
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bu armaları Nike yapıştırmıyor.

O yüzden Nike'a yüklenmek yanlış olur.

Bakalım bizim burdakiler nasıl yapıştıracak.

Eğer güzel yapıştırmazsalar antrenman T-Shirt'i alıcam 2 tane.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyaz forma mükemmel... Ben beyaz düsünüyorum...

1 sene al 5 sene gig, kimse eski demez.. Bide bu sene Mavi'yi kim akil etmisse düzeltirmisler, katalogdan 1e 1 gelmemis..
                            Özel forma yok diyenlere kapak olsun lam bu

İlk olarak Mustafa Umut Kul tarafından gönderildi
                            Armayı yapıştıran Nike değil onlara kızmamak lazım.

Hangi odun kafalı yapıştırdıysa o armaları.....

Fabrikada ki makineleri ayarlayan herif..
                            Nevzat Aydın yanılmıyorsam bu twiti v formaların armaları için atmış

"düzeltme yok. Bilerek öyle yaptık."
                            En son My tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 00:21.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Göz var nizam var.

Neyse...

Yorum

Özel forma yok diyenlere kapak olsun lam bu

Nevzat Aydın yanılmıyorsam bu twiti v formaların armaları için atmış

"düzeltme yok. Bilerek öyle yaptık."

Arti dikiste yok sanirim, yahu senin gibi Yöneticiyi biz ne yapalim?

Kendin pek birseyden anladigin yok birde Taraftara kulak vermiyorsun.

Formalari kendine mi satacan yoksa, 100 bin forma alip ben yaptim ben aliyorum mi diyeceksin yoksa?

Kime satacaksin bu formalari? Taraftara, öyle degil mi? Peki taraftarin ne dedigi umrunda mi? Yok...

Biz Formalari alirsak Kulübün yani sira sizin gibi amatörlere destek olmus olmuyormuyuz? Oluyoruz, peki o zaman bizi takmayan birine neden destek olalim?

Cevap?

En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 00:24.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X