İlk olarak demir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim formaların 3 büyüklere yapılanlar gibi albenisi yok kardeşim . Sadece TS logosu için alıyoruz biz onları. Albenili forma ne zaman yaparsalar o zaman gerçek satış rakamını görürler. ben en az 100bin diyorum.Hangisi 1. hangisi 3. peki
Şu forumda bari şunlara büyük demeyin.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç büyüklerHangisi 1. hangisi 3. peki
Şu forumda bari şunlara büyük demeyin.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit ciddi değilsin dimi
Çubuklu formanın kumaş kalitesi süper. Ben biraz daha beklicem. Armanın yerini düzeltirler inşallah. Düzelirlerse uzun kollusundan alıcam bir tane. Ayrıva v bordo forma da çok güzel. Ama en en güzeli beyaz formamızŞaka değil gerçekten
Bunun kısa kollusundan muhakkak bir tane alıcam. Umarım kumaş kalitesi çubuklu gibidir-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak alierhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ÜSTTEN 3 ONUN ALTINDAKİ VE 2. SIRANIN BAŞINDAKİ HARİKA OLMUŞ. ÇIKSA 3 ÜNÜDE ALIRDIM ŞİMDİ GOLD LA YETİNECEM.
Söyle formalar ile karsimiza gelseler yok satarlar ama bu öyle kolay degil tabiki.
En azindan düz beyaz yerine su yukaridaki gibi cizgili bir beyaz olabilirdi.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit ciddi değilsin dimi
Çubuklu formanın kumaş kalitesi süper. Ben biraz daha beklicem. Armanın yerini düzeltirler inşallah. Düzelirlerse uzun kollusundan alıcam bir tane. Ayrıva v bordo forma da çok güzel. Ama en en güzeli beyaz formamızŞaka değil gerçekten
Bunun kısa kollusundan muhakkak bir tane alıcam. Umarım kumaş kalitesi çubuklu gibidir
Beyaz Formalar en kaliteli olanlari...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Armaya bakın nerde.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz forma mükemmel... Ben beyaz düsünüyorum...
1 sene al 5 sene gig, kimse eski demez.. Bide bu sene Mavi'yi kim akil etmisse düzeltirmisler, katalogdan 1e 1 gelmemis..
İlk olarak Mustafa Umut Kul tarafından gönderildiArmayı yapıştıran Nike değil onlara kızmamak lazım.
Hangi odun kafalı yapıştırdıysa o armaları.....
Fabrikada ki makineleri ayarlayan herif..
"düzeltme yok. Bilerek öyle yaptık."En son My tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 00:21.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzel forma yok diyenlere kapak olsun lam bu
Nevzat Aydın yanılmıyorsam bu twiti v formaların armaları için atmış
"düzeltme yok. Bilerek öyle yaptık."
Arti dikiste yok sanirim, yahu senin gibi Yöneticiyi biz ne yapalim?
Kendin pek birseyden anladigin yok birde Taraftara kulak vermiyorsun.
Formalari kendine mi satacan yoksa, 100 bin forma alip ben yaptim ben aliyorum mi diyeceksin yoksa?
Kime satacaksin bu formalari? Taraftara, öyle degil mi? Peki taraftarin ne dedigi umrunda mi? Yok...
Biz Formalari alirsak Kulübün yani sira sizin gibi amatörlere destek olmus olmuyormuyuz? Oluyoruz, peki o zaman bizi takmayan birine neden destek olalim?
Cevap?
En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 00:24.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum