Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Meydan TS Clupdan az önce 2 tane XL Victory ve çizgili (energy) forması aldım ama birsey itiraf edeyim aklım goldda kaldı

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Meydan TS Clupdan az önce 2 tane XL Victory ve çizgili (energy) forması aldım ama birsey itiraf edeyim aklım goldda kaldı
      Orhan XL'lerin kalıpları geçen senekiler gibi mi ?
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bayaa geniş Burak olur sana sikinti etma gecen seneki gibi

Yorum

• Burak'ın soyunma odasındaki resmini gördükten sonra benim de aklım gold a kaydı ama içimdeki bordo aşkı bambaşka

Üstelik o V deseni de varken Victory alacağım.

@Orhan Kahraman

Abi Victory'nin arması nasıl? Yamuk mu ya da küçük mü?

Yorum

• formaların hepsi berbat
            ben şampiyonlar liginden önce alırsam victory forma alırım heralde en iyisi yine o gibi görünüyor
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• Yönetim bizi resmen geri zekalı yerine koydu.

Katalog'dan forma seçiyorlar, onu bile doğru düzgün yapamıyorlar. Forma seçerken insan bir inceleme yapar; bu formaları Türkiye'de daha önce hangi takımlar giydi.

Yöneticimiz geçen seneki gri forma için rezalet diyordu, bu sene rengini değiştirip önümüze sunuyor. Bu nasıl mantıktır?

2 senedir armalar değişsin diye yalvarıyor, bizi ipleyen yok. Sonra da neden bu kadar az forma satılıyor, neden taraftarlar takıma shaip çıkmıyor diyorlar. Biraz sosyal medyayı kullansalar bunların sebebplerini öğrenebilirler.

Formalara gelirsek;

Gold formaya 2 sebebpten isyan ediyoruz; Birincisi geçen sene ofspor'un giymesi, ikincisi model olarak geçen seneki gri formanın aynısı olması.

Beyaz formaya yorum bile yapmaya gerek duymuyorum. Bu formaya 3-4 senedir yeterince yorum yapılıyor!

Çubuklu forma şahsen çok hoşuma gitti. Ama arma çok sağda gibi. Tabi yakından incelemeden bu konuya önyargıyla yanaşmak istemiyorum.

V For Vendetta () formamız hoşuma gitti. Yalnız bunun nike işareti çok garip yapılmış. Çakma ürün havası veriyor.
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• burak'ın gold resmi nerde?
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  burak'ın gold resmi nerde?

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ağlamak istiyorum.Geçen yılki S bedenler zaten L beden gibiydi.Bu sene daha mı beter ...Off of.

Yorum

• @muk61

Arma biraz kucuk ama o V çizgisi icine başka türlüsü gitmezdi az daha büyük olsa dışa taşardi bence o yüzden kucuk olması daha şık olmuş

Yorum

• Tsclub.com.tr den simarlasam Almanyaya mesela Burak Yilmazin Formasini 17 Numara Isim olarak Burakmi yazmam mi lazim yoksa sadece 17 Numaryimi Secmem lazim.

Ve Orjinal Yazi ile mi Yazilacak yoksa normal yazimi

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @muk61

Arma biraz kucuk ama o V çizgisi icine başka türlüsü gitmezdi az daha büyük olsa dışa taşardi bence o yüzden kucuk olması daha şık olmuş
                            Arma içinde olsa yıldız dışarı taşsa kötü mü olurki yoo ?

Yorum

• @Orhan Kahraman

Eyvallah abi sağolasın.

Peki yamuk mu? Resimlerde yamuk gibi duruyor. Ayrıca kumaşı geçen seneki bordo forma gibi mi?

Yorum

• İlk olarak SercanEsra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bişey sorucam TsClupte 2008 Formasını Bulabilirmiyim ? Çok Güzel Forması varda
                                pumanı olanmı mavi
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X