Meydan TS Clupdan az önce 2 tane XL Victory ve çizgili (energy) forması aldım ama birsey itiraf edeyim aklım goldda kaldı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeydan TS Clupdan az önce 2 tane XL Victory ve çizgili (energy) forması aldım ama birsey itiraf edeyim aklım goldda kaldı
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrhan XL'lerin kalıpları geçen senekiler gibi mi ?gecen seneki gibi
Yorum
-
Yönetim bizi resmen geri zekalı yerine koydu.
Katalog'dan forma seçiyorlar, onu bile doğru düzgün yapamıyorlar. Forma seçerken insan bir inceleme yapar; bu formaları Türkiye'de daha önce hangi takımlar giydi.
Yöneticimiz geçen seneki gri forma için rezalet diyordu, bu sene rengini değiştirip önümüze sunuyor. Bu nasıl mantıktır?
2 senedir armalar değişsin diye yalvarıyor, bizi ipleyen yok. Sonra da neden bu kadar az forma satılıyor, neden taraftarlar takıma shaip çıkmıyor diyorlar. Biraz sosyal medyayı kullansalar bunların sebebplerini öğrenebilirler.
Formalara gelirsek;
Gold formaya 2 sebebpten isyan ediyoruz; Birincisi geçen sene ofspor'un giymesi, ikincisi model olarak geçen seneki gri formanın aynısı olması.
Beyaz formaya yorum bile yapmaya gerek duymuyorum. Bu formaya 3-4 senedir yeterince yorum yapılıyor!
Çubuklu forma şahsen çok hoşuma gitti. Ama arma çok sağda gibi. Tabi yakından incelemeden bu konuya önyargıyla yanaşmak istemiyorum.
V For Vendetta () formamız hoşuma gitti. Yalnız bunun nike işareti çok garip yapılmış. Çakma ürün havası veriyor.
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak'ın gold resmi nerde?
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrhan XL'lerin kalıpları geçen senekiler gibi mi ?
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@muk61
Arma biraz kucuk ama o V çizgisi icine başka türlüsü gitmezdi az daha büyük olsa dışa taşardi bence o yüzden kucuk olması daha şık olmuş
Yorum
-
İlk olarak SercanEsra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBişey sorucam TsClupte 2008 Formasını Bulabilirmiyim ? Çok Güzel Forması vardanasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum