Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peterborough United

Kaizer Chiefs

Nike'ın yaptığı çekimler bize olan bakış açısının siyahla beyaz kadar değiştiği doğru, yönetimin zihniyetinin değişmediği ise başka bir doğru.

Arka sayfada çok güzel özetlendi mesele: formalar kötü mü: hayır, daha iyisi olabilir miydi?: evet.

Yorum

• Demek ki bu formalar bizde cikmi$ olsaydi herhalde her yer kan gölüne dönerdi...

Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nike armaları rengini biz belirlemiyoruz amblem ve sponsor yazısını biz kendimiz basıyoruz bilginize
        Geçen seneki gri formaya bordo nike amblemi yapılabiliyorsa bu senekilerinde renkleri uygun olabilirdi....

Yorum

• Trabzonspor 2012/13 sezon formalari.....
          zafer (V) , basari , hasizlik.....

Yorum

• Sultanbeyli Tsclub'a 30 adet v forması gelmiş ve bitmiş, 90 tl den satılıyormuş.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• dün akşam demiştim bunlar becerip V formayı şimdi satamazlar kışa kısa kollusunu satarlar diye.ts club internet sitesinde V forma yok.buyur.takım bu formayı ancak aralıkta giyer.bizede ocakta satarlar.lanet olsun her yıl aynı işler.bu kadar ucuz olma nike bu kadar ucuz olma yönetim.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Tüm olumsuzlukları geçtim.Elinde yeteri kadar stok yokkken formaları tanıtıp mağazalara ürün gönderememek nasıl bir amatörlüktür?

V forma henüz hazır değilmiş.Madem hazır değildi 10-15 gün daha bekleyip öyle tanıtım yapılsaydı.Yok sattırmaktaki amaç ne anlamıyorum.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Arkadaşlar ben bugün Bakırköy Ts Club'a gittim. Victory forması sordum. Henüz üretilmiyor ne zaman geleceği belirsiz dediler. Fiyat ne olur dedim, 75 tl dediler... Aslı astarı ?
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor 2012/13 sezon formalari.....
                    zafer (V) , basari , hasizlik.....

Çokmu zordu bu sezon bunu yapmak ?
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar ben bugün Bakırköy Ts Club'a gittim. Victory forması sordum. Henüz üretilmiyor ne zaman geleceği belirsiz dediler. Fiyat ne olur dedim, 75 tl dediler... Aslı astarı ?
                      79-89 arası fiyatı olcak demişlerdi önceki sayfalarda,doğrumudur bilmiyorum ama.

ulan herkes victory alıyor,vazgeçtim victory den Altın sarısına gitgide ısınıyorum,her ne kadar geçen senenin tasarımı olsada; Altın sarısını alacağım;

arkasınada koskoca UMUT BULUT yazdıracağım. onun adamlığı yeter...
                      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        79-89 arası fiyatı olcak demişlerdi önceki sayfalarda,doğrumudur bilmiyorum ama.

ulan herkes victory alıyor,vazgeçtim victory den Altın sarısına gitgide ısınıyorum,her ne kadar geçen senenin tasarımı olsada; Altın sarısını alacağım;

arkasınada koskoca UMUT BULUT yazdıracağım. onun adamlığı yeter...
                        Önce bir Victory alalım sonra sıra çubukluya gelecek ama zaman alacak tabi
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Ankara TS Club da varmı v forma?
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ankara TS Club da varmı v forma?
                            Yahu daha resmi sitede bile yok. Ben anlamadım bu işi...
                            Ayağa KALK!

Yorum

• victory formasını beğendim. beyaz forma hiç değişmeyecek heralde.

Yorum

• Aslında... altın sarısı-siyah forma victory tasarımında olacaktı; v çizgisi siyah,diğer yerler altın sarısı, v çizgideki Trabzonspor armasının etrafında altın sarısı şeritler... bakın bakalım o forma binlerce satmazmıydı...
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X