dün akşam demiştim bunlar becerip V formayı şimdi satamazlar kışa kısa kollusunu satarlar diye.ts club internet sitesinde V forma yok.buyur.takım bu formayı ancak aralıkta giyer.bizede ocakta satarlar.lanet olsun her yıl aynı işler.bu kadar ucuz olma nike bu kadar ucuz olma yönetim.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Arkadaşlar ben bugün Bakırköy Ts Club'a gittim. Victory forması sordum. Henüz üretilmiyor ne zaman geleceği belirsiz dediler. Fiyat ne olur dedim, 75 tl dediler... Aslı astarı ?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Arkadaşlar ben bugün Bakırköy Ts Club'a gittim. Victory forması sordum. Henüz üretilmiyor ne zaman geleceği belirsiz dediler. Fiyat ne olur dedim, 75 tl dediler... Aslı astarı ?
79-89 arası fiyatı olcak demişlerdi önceki sayfalarda,doğrumudur bilmiyorum ama.
ulan herkes victory alıyor,vazgeçtim victory den Altın sarısına gitgide ısınıyorum,her ne kadar geçen senenin tasarımı olsada; Altın sarısını alacağım;
arkasınada koskoca UMUT BULUT yazdıracağım. onun adamlığı yeter...
79-89 arası fiyatı olcak demişlerdi önceki sayfalarda,doğrumudur bilmiyorum ama.
ulan herkes victory alıyor,vazgeçtim victory den Altın sarısına gitgide ısınıyorum,her ne kadar geçen senenin tasarımı olsada; Altın sarısını alacağım;
arkasınada koskoca UMUT BULUT yazdıracağım. onun adamlığı yeter...
Önce bir Victory alalım sonra sıra çubukluya gelecek ama zaman alacak tabi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Aslında... altın sarısı-siyah forma victory tasarımında olacaktı; v çizgisi siyah,diğer yerler altın sarısı, v çizgideki Trabzonspor armasının etrafında altın sarısı şeritler... bakın bakalım o forma binlerce satmazmıydı...
Yorum