V için kartıma para yatırdım bekliyorum, inşallah fazla beklemem.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleV için kartıma para yatırdım bekliyorum, inşallah fazla beklemem.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
V formasını bende beğendim, çizgili de güzel geldi gözüme. Kararsız kaldım, hangisini alsam acaba.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaha önce site üzerinden forma aldınızmı? ürünler Trabzondanmı istanbuldanmı gönderiliyor
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleV formasını bende beğendim, çizgili de güzel geldi gözüme. Kararsız kaldım, hangisini alsam acaba.
Yorum
-
Peterborough United
Kaizer Chiefs
Nike'ın yaptığı çekimler bize olan bakış açısının siyahla beyaz kadar değiştiği doğru, yönetimin zihniyetinin değişmediği ise başka bir doğru.
Arka sayfada çok güzel özetlendi mesele: formalar kötü mü: hayır, daha iyisi olabilir miydi?: evet.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen seneki bordo forma varsa çizgili al , yoksa bordoHer sene çizgili çıkıyor da V forması her zaman gelmez.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma ortalanmamış.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum