İlk olarak Kaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Acikcasi benimde özel bir forma beklentim vardi tabiki 4 degisik özel tasarim beklemiyordum ama en az bitane yapilirdi diye düsüniyordum, yapilan yorumlardan sonra...Nike kendince hakli sebeplerden dolayi özel muhabbetine hic girmiyor, yönetimin bu "özel" muhabbetine canak tutmasi en büyük hataydi...
Formalara gelince kötü diyemem acikcasi, Victory ve Energy formalarini almayi düsüniyom, bitaneye gücüm yeterse herhalde Victory olur canli gördükden sonra fikrim degismezse tabi...
Hayirli olsun diyelim, umarim Avrupadada tanitma imkanimiz olur formalarimiz...
Türkiyede satis rakamlarimiz asagi yukari belli, ama gurbetciler cok göz ardi ediliyor her gurbetci her sene Türkiyeye gelmiyor hatta 2-3 senede gelenlerin sayisi az degil, online satisini anlamiyan güvenmiyen bir cok insan taniyom, Almanyaya en az birtane TS CLUB yakisir...
Yorum
-
İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleV-Bordo formanın fiyatını bilen var mı acep?Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Enerji" çubuklu .....formada özel olan birsey mi varBen Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.
Yorum
-
Malesef benim açımdan tam bir hayal kırıklığı !!
Bu muydu günlerdir sır gibi saklanan koleksiyon. Zahmet etmeselerdi !!
Geçtiğimiz sezonun çubuklu forması 10 basar bu senekine. Zafer işareti zaten emanet duruyor formada.
Bize özel formaymış !! Hadi canım !! Yedik bizde
Olayın özü şu; Nike bizi tınlamıyor vesselam !!
Tek güzel olan Burcu Esmersoy'du.En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 00:31.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum