Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özel olan forma değil, sadece çekimlerdi.

Formaların ise Trabzonspor'a yönelik hiçbir özel yanı yok. Tıpkı bu formaları kullanan ve kullanacak olan diğer takımlarda olduğu gibi.

Hata mıdır? Yok sevgi midir? bilinmez...

Ama bu taraftarlar biraz daha farklı bir forma giymek istediler sadece.

Ancak Nike'ın firma olarak bunun için yapabileceği bir şey olmadığı için 4'te 4 standart formaları kullanacağız.

Abatılan tek şey oluşan beklenti havası ve buna imkan veren yetkililerdir.

Şu formalar için bu derece kıyamet kopartmaya gerek yok.

Belki de satış amaçlı kıyamet kopartıyorlar. Belki de formaları olmadığı düzeyde göstermeye çalışıyorlar ancak bunu yaptıklarında tepkiler de doğal olarak ortaya çıkıyor...

Çok sıradan ve normal formalar hepimize hayırlı olsun.

Ben zafer denilen formadan satın alacağım yüksek ihtimal.
    bi önceki sayfada vurgulamak istediğim buydu. resmi sitedeki açıklamalar resmen dalga geçer gibi.

Yorum

• Acikcasi benimde özel bir forma beklentim vardi tabiki 4 degisik özel tasarim beklemiyordum ama en az bitane yapilirdi diye düsüniyordum, yapilan yorumlardan sonra...Nike kendince hakli sebeplerden dolayi özel muhabbetine hic girmiyor, yönetimin bu "özel" muhabbetine canak tutmasi en büyük hataydi...

Formalara gelince kötü diyemem acikcasi, Victory ve Energy formalarini almayi düsüniyom, bitaneye gücüm yeterse herhalde Victory olur canli gördükden sonra fikrim degismezse tabi...

Hayirli olsun diyelim, umarim Avrupadada tanitma imkanimiz olur formalarimiz...
      Türkiyede satis rakamlarimiz asagi yukari belli, ama gurbetciler cok göz ardi ediliyor her gurbetci her sene Türkiyeye gelmiyor hatta 2-3 senede gelenlerin sayisi az degil, online satisini anlamiyan güvenmiyen bir cok insan taniyom, Almanyaya en az birtane TS CLUB yakisir...

Yorum

• Ben gayet beğendim.

2 tane klas forma var.

Lansman harika.

Detaylar güzel.

Gelişme var.

Daha iyisi de olur elbet.
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          V-Bordo formanın fiyatını bilen var mı acep?
          Yüksek ihtimal 89 TL olacaktır.
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• şimdi victory formasını yarın almayı düşünüyorum ama arma küçük ve iy durmamuş. acaba düzeltirler mi. beklemeye değer düzeltecekseler

Yorum

• Büyük eksiklik kupa veya ligde şampiyon olamadığımız için eksik olan Türk bayrağı..

Yorum

• V şeridinin tam ucuna Türk Bayrağı müthiş olurdu, müthiş....

Yorum

• Lansmanı iyiydi. Çekimler güzel. Burcu Esmersoy'u çok beğendim. Bu konuda söylemek istediklerim bu kadar.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• "Enerji" çubuklu .....formada özel olan birsey mi var
                    Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                    irkciliga hayir bursa
                    Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• TRABZONSPOR.COM.TR ye nezaman eklenecek formalar
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• geçen seneki formalardan pek bir fark göremedim ben. vasat. sarı siyah formayı geçen sene bizim kaleciler giymiyor muydu? lansman güzelde ürünlerde yeterli yenilikler yok bence...
                        sürmene

Yorum

• İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Enerji" çubuklu .....formada özel olan birsey mi var
                          yok kardeş.. burda bizim trabzonspor heiligenhaus-wuppertal amatör takımı 2 aydır bu formayı giyiyo .. katalogtan yani =)
                          Ben Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.

Yorum

• beyler ne zaman satışa çıkar bu formalar ve fiyatları ne olur?

Yorum

• Formaları beğendim hayırlı olsun.
                              YOU'LL NEVER WALK ALONE
                              OKlahoma City Thunder

Yorum

• Malesef benim açımdan tam bir hayal kırıklığı !!

Bu muydu günlerdir sır gibi saklanan koleksiyon. Zahmet etmeselerdi !!

Geçtiğimiz sezonun çubuklu forması 10 basar bu senekine. Zafer işareti zaten emanet duruyor formada.

Bize özel formaymış !! Hadi canım !! Yedik bizde

Olayın özü şu; Nike bizi tınlamıyor vesselam !!

Tek güzel olan Burcu Esmersoy'du.
                                En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 00:31.
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X