Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 yıl üst üste hemen hemen aynı beyaz forma

İki Yıl Üst Üste Reklam Dışında Aynı Parçalı Forma

2011-2012 Sezonu için Allanıp Pullanıp Anlam Yüklenen Adına Gold Denen Sarı Forma

2010-2011 Sezonunda Tff 2.lig takımı Ofsporun giydiği forma

Nikenin ve kulüp yetkililerinin gösterdiği özveri ve dikkat ortada.

4 yıldır doğru olan olumlu olan tek gelişme Bordo-Mavi rengimizin bir standarda kavuşması.Her yıl renklerimiz puma döneminde olduğu gibi farklı tonlarda olmuyor.Bunun dışında olumlu bir şey malesef yok.
    En son Misina tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 23:28.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Victorynin fiyatı ne kadar olacak acaba? Var mıdır bilgisi olan..

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben olsam ne nike ne adidas isterim.

Trabzonsporun formaları bence tsclub markası altında kendimiz üretmeliyiz. Ben burada bazı forumlarda bazı arkadaşların trabzonspor için yaptıkları forma çizimlerini gördüm. Nike ın formalarından karşılaştırılamayacak kadar güzel. Bu forma dizaynlarını bu forumdan arkadaşlar yaptılar ne kadar profesyonel olduklarını bilmiyorum ama bu formaların tasarımı yapıldıktan sonra bana göre üretmesi de hiçbirşey trabzonspor için. Adam gibi formamızı yapalım kendimiz bunlara hiç tenezzül etmeden. Fiyatını da aynı böyle yapalım para bunlara gideceğine kulübe gitsin. Trabzonspor işi bilen insanlarla bu işe el atsa bana göre şimdi bu formadan tsclubdan kazandığımızı 2ye belki de 3 e katlarız.
        Kesinlikle katılıyorum. Yapılabilirliği nedir bilmiyorum ama bencede bu böyle olmalı. Yoksa nike'dan veya adidas'tan veya herhangi farklı bir markadan özel forma beklememeliyiz. Ts Clup imzalı formaları 2005 te kullanmıstık. Ve bence estetik olarak şimdiden daha iyiydi. En azından armalar dikişli idi.

Bu sene ki sarı siyah formada şöyle bir incelik düşünülememiş mi ?

veya ince çizgiler..

Sonuç olarak şunlara benzer bir formayı Trabzonspor kendi ismi altında üretip satışa sunsa çok mu zarar eder ?

Bu konuda yasal bir engel varsa kusuruma bakmayın. Bilgim yok. Sadece gönlümün istediğini paylaştım sizlerle..
        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Bazen düşünüyorum acaba ne istiyoruz diye? Alınacak forma yok diyenler pumanın lacivert formalarını unuttu herhalde...
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Allah aşkına devre arasında sürpriz falan yapmasınlar. Onlara kalsa bu formalar da sürpriz olacaktı, ne oldu? Sonra formaları beğenmediğimizde tepki veriyor bazı arkadaşlar. O kadar söz verip böyle formaları sunarsanız olacağı bu.
            En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 23:29.

Yorum

• beyaz forma deplasmanlarda giyilecekmiş. ben 2 sene oluyordur teknik heyete bir sivas maçı öncesiydi sanırım mail atmıştım-komik gelebilir bazılarına yani mail atmam- mailimde beyaz forma giymemizi silüetinin diğer renklere göre daha belirgin olmasından dolayı futbolcularımızın daha süratli pas yaparak daha verimli atak yapacaklarından bahsetmiştim, beyaz formanın artıları biraz önce belirttiğim sebepler dahilinde var bence olmalı.
              TrabZonguldaklı...

Yorum

• 5. forma? Çok forma olmasına gerek yok. 3 olsun temiz olsun. En güzeli 3 bilemedin 4...
                En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 23:31.
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak ayazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  renkler zaman zaman değişebilir kastettiğim o. real madrid zaman zaman mavi kullandı zaman zaman ise mor.. bu tür değişimler olabilir. ki kaldıki efsane yılında kulanılan renkler kappanın kullandığı renklere daha yakın.

forma tülerebilir. nike ın da amblemleri döküldü. bu bişeyi ifade etmezki..

markanın adını kullanmak tanımına katılmıyorum. nike adidası yada pumayı kullanarak marka değerini yükseltemezsin. italya şu anda pumayı kullanıyor. kollarındada koskoca puma amblemi var. marka değeri düştümü yani .. ofsupor nike kullanıdığında marka değeri arttımı yada. marka değeri sportif ve ekonomik başarıyla artar. trabzonspor şampiyonlar kulübünde final oynarsa marka değeri oluşur. tıpkı THY nin marka imajı oluşturmak için Barcelonaya ve Mu ya sponsor olması gibi.

amacım yarış değil ama sonuçta herbirimiz farklı zevkler içindeyiz. bende adidas olacağını nike ı tercih ederim senin gibi. ama açık mavidense senin tersine koyu maviyi seçerim. sonuçta hiç kimseyi memnun etmek mümkün değil.
                  biz herzamanki gibi laz lığımızı yapıyoruz. hiç birşeyi beğenmiyoruz.. ve sadece eleştiriyoruz.
                  Ya arkadaş işin aslını bilmiyorsun. Nike amblemleri döküldü diyorsun ama o armaların dökülmesinin sorumlusunun NIKE olmadığını bilmiyorsun.

Ben kappa'nın kollarındaki koskoca logoları söylerken, o logolar bizim marka değerimizi düşürür demek istemedim Yazdıklarımı biraz dikkatli oku lütfen.

Marka değeri elbette sportif başarı vesaire ile yükselir, nacak bu aşamada biz NIKE kullanmanın ayrıcalığını kullanmalıyız. El aleme NIKE kullanıyoruz ayrıcalıklıyız demeliyiz. Ha bunu taraftar demeyecek, yönetim diyecek.

Nasıl diyecek? İlk sözleirmizi söyledik. Grafitiler yapıldı, NIKE kendi fotoğrafçısını yolladı ve profesyonel çekimler yapıldı. Gerisi de gelecek

Avrupa maçlarında NIKE ayrıcalığını yaşamalıyız.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Arsenal 2008 home kit

Buda bir sonraki sezon

Arsenal,Real Madrid,ManU,Barcelona gibi takımlar her sezon başka başka bir forma çıkartmıyor.

Var olan formalarda ufak tefek oynamalar yapıp yeni kreasyonmuş gibi taraftara sunuyor.

Onlar büyük takımlar bizimle aynı mı demek doğru olmaz herhalde .

Onlar her sene Avrupa Kupalarında.

Onlar Avrupanın önde gelen liglerinde oynuyor.

Onlar Dünyanın birçok ülkesinde maçları canlı izleniyor.

Onlar birçok kişinin hayal ettiği takım.

Fakat formalar neden her sene birbirine niye benziyor denmiyor ?

Taraftar kime deniyor acaba ?
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arada devre arası farklı bir sürpriz olabilirmiş, ama olacak demiyorum olabilir diyorum
                      Devre arasında olması muhtemel sürprizi de ben söyleyeyim

V - Zafer formasının mavi zemin üzerine bordo V şekliyle yapılması gündemde.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• formalar güzel olmamış...

Yorum

• Nevzat bey ayın 20. sinde zaten çubuklu forma ile kolbastı oynadı,

Bu arada kendi formamızı kendimiz yapmamız tamamen bize zarar, futbolcu bir maç giydiğini başka maç giymez, sponsor futbolcu formasını karşılıksız verir.
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ciddi mi söylediniz ironi mi yaptınız anlamadım. Ekonomik yönünden bahsettiniz de gerçekten fakir ülkelerden örnek veriyorum. Haa siz diyorsanızki Mamelodi Sundowns'ın 40 bin kişilik stadını formalı taraftarları doldurur o zaman iş değişir.
                            gönül isterdiki ironi yapsaydım

ben bizim yöneticileri tanırım başkasını tanımam

bizdeki bakış açısı bedava olsa tam süper olurdu bakışı

ucuza kaça kaça bu kadar olunuyor işte

son dört sezonun ilk iki sezonu beyaz formalar bire bir aynı idi

geçen sene yakadaki maviler koyu idi bu sene açık mavi olmuş aa forma aynı forma

geçen sene giydiğimiz bordo forma bi önceki senenin mavisi
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak onurkul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya arkadaş işin aslını bilmiyorsun. Nike amblemleri döküldü diyorsun ama o armaların dökülmesinin sorumlusunun nike olmadığını bilmiyorsun.

ben kappa'nın kollarındaki koskoca logoları söylerken, o logolar bizim marka değerimizi düşürür demek istemedim yazdıklarımı biraz dikkatli oku lütfen.

marka değeri elbette sportif başarı vesaire ile yükselir, nacak bu aşamada biz nike kullanmanın ayrıcalığını kullanmalıyız. El aleme nike kullanıyoruz ayrıcalıklıyız demeliyiz. Ha bunu taraftar demeyecek, yönetim diyecek.

Nasıl diyecek? İlk sözleirmizi söyledik. Grafitiler yapıldı, nike kendi fotoğrafçısını yolladı ve profesyonel çekimler yapıldı. Gerisi de gelecek

avrupa maçlarında nike ayrıcalığını yaşamalıyız.

Yorum

• Victory ve Çubuklu hariç işe yaramaz.

Ama Fontlar tahmin ettiğim stil ise çok iyi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X