Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o zaman kulübe kuruş katkınız olmadan o formayı taşımanın grurunu yaşayın
    Tebrikler. Tamda benim anlatmak istediğimi yazmışsın..
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• vay onun bunun çocuklarına bak yaa. yapa yapa şunu haber yapmış şerefsizler
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ya herkes takmış bi özel formaya. Manchester ın geçen yıl giydiği formayı giymişiz ne var bunda. çok kaliteli bi forma, çok şık bi tasarım, simetri uygun. Bence bu yıl gerçekten önceki yıllara nazaran neredeyse formalar kusursuz. Victory forma ile çubuklu gayet güzel. Yarın hemen bi tane victory forma aldırıcam istanbuldan. Tek eleştirim beyaz formada bordo-mavi renkleri kaç yıldır bekliyorum. olsa hemen alıcam ama inatla bembeyaz forma çıkarıyolar. ama onun dışında çekimler fontlar son derece güzel olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediorum.

Yorum

• Victory forma Trabzon kalesi surlarinda

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 16:49.
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Formalarımızı diğer takımların formalarına göre gayet güzel buldum
            http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formaların ilk seçildiği dönemden beri TS Club genel müdüründen yani birinci kaynaktan -neredeyse ağzından cımbızla seçerek- bilgiler alıp sizlerle paylaşmaya çalıştım.

Elçiye zeval olmaz. Sorduğum soruları ve cevapları gayet net hatırlıyorum.
              - Formalar özel mi?
              - Evet özel
              - Werder Bremen'in çizgileri tamamen kendine has bu anlamda özel değil mi?
              - Aynen öyle. Tüm formalarımızda Trabzon ve Trabzonspor'u temsil eden modellerden seçildi.
              - Bütün formalarda bordo mavi renk kullanıldı değil mi?
              - Tabii ki
              - Beyaz da da var yani
              - Evet ( Armayı kastediyor sanırım )
              Teşekkürler abi açıkladığın için. Bu tip adamlar bu kulüpte olduğu sürece ben unutacağım özel formayı.

1 forma olsun isterse pahalı olsun ama olsun. Kulüp çok zarar etmez bundan. Her ay federasyona milyarları vermek yerine buna gitsin para.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eğer doğruysa bekleyelim abi,ama ya doğru değilse? sağlam mı kaynak?
                valla bunları söylediğinde şuan ki yeni formalarıda tarif etmişti bana . şöyle şöyle olacak diye.

dediğim gibi arma konusu ne derece doğru olacak başkası adına net bişe diyemem. ama kendi adıma ben bekleyeceğim bi süre.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Giray'a bir şeyler olmuş ya o ne hâl.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fiyatlar belli mi?

Yorum

• arkadaşlar şu çubuklu formanın arka tarafını görebileceğimiz bi foto varmı ?
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Victory forma Trabzon kalesi surlarinda

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

super bi düşünceymiş
                          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Gold yerine... Altin rengini mavi kollari borda yapsalardi.. En azindan renkleri bizi mutlu ederdi!!

Mübarek Kandil günü beni Burcu Esmersoy sebiylen günaha sokanlarada selam olsun..

Yorum

• "Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı." komik ,bunu kim yazdıysa ya fena yemişler adamı ya da milleti gazlamaya çalışıyor.ha gelelim sonuca,"victory" temalı ürünleri hoş firmanın,forma da gayet güzel.
                              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• VICTORY ya da GOLD forma alıp arkasında BURAK YILMAZ 61 yazdırmayı düşünüyorum bakalım kısmet.Beyaz formaya gerek yoktu bence.Ayrıca BURCU ESMERSOY lansmanın güzelliğini 2ye katladı . Henrique'yle ilgilendi ama Onurla çok yakıştılar Onur'a da yaklaştı biraz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X