Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar bence de çok sade olmuş, fakat V forma alıcam çünkü farklı.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      En güzel haberlerden biri:

Fontlar değişmiş.

Ve çekimler profesyonel:

biraz barcelona ya mı özenmişiz ne

Yorum

Fontlar değişmiş.

Ve çekimler profesyonel:

işte bu gerçekten güzel özellikle siyah formanın fontu
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Burak artistlik yapmayı bırak

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Göğüs reklamsız ve armasız forma alma şansımız var mıdır?
            Armayı nakşettirmeyi düşünüyorum da...
            meşhur Gold Forma için var.Hemde 39 liraya.Kulüp logoyu reklamı bastıktan sonra en az 60-70 lira fiyat çeker

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Sarı siyah forma 75 tl den aşağı satılmaz tahminim.

Buradan 39 tl ye alın. Üzerine Trabzonspor logosu diktirirsiniz herhangibi bir konfeksiyon atölyesinde. Simetri hastaları istediği yere işletebilir logoyu. Yıkandığında da çıkmaz. Hem tt reklamı da olmaz. Ohh miss gibi giyersiniz.

En son Tunay ERDEM tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 16:31.
              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Mü kem mel.

Yorum

• Burak'a özel tanıtımda siyah formamız daha bir hoş geldi gözüme..
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak metinulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.tumspor.com/haber/2011062...sozu-VIDEO.php

Şu haberin ciddiyetine bakar mısınız?
                    Hocanın latife yaptığının farkında değiller ya da bilerek bu ciddiyeti takınıyorlar..
                    Bu söz canlı yayına yansımadı ama basın mensupları 'yalaka' kelimeseni çok net duydu...

Bak hele bak bak bak bak bak şu ............................................................................................................................ (Buraya yazmak istediklerimi yazsaydım atarlardı forumdan kusura bakmayın)
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

Fontlar değişmiş.

Ve çekimler profesyonel:

İşte böyle formaların güzelliğini daha iyi anlarız.

Yorum

• Şimşekler, Karadeniz Dalgaları, Haksızlıklar...Çikolatalar Püskevitler ahhh ulan ahhh....
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Önce bir konuya açıklık getirerek yazıma başlayayım. Daha sonra formaları yorumlayacağım.

Formaların ilk seçildiği dönemden beri TS Club genel müdüründen yani birinci kaynaktan -neredeyse ağzından cımbızla seçerek- bilgiler alıp sizlerle paylaşmaya çalıştım.

Elçiye zeval olmaz. Sorduğum soruları ve cevapları gayet net hatırlıyorum.
                          - Formalar özel mi?
                          - Evet özel
                          - Werder Bremen'in çizgileri tamamen kendine has bu anlamda özel değil mi?
                          - Aynen öyle. Tüm formalarımızda Trabzon ve Trabzonspor'u temsil eden modellerden seçildi.
                          - Bütün formalarda bordo mavi renk kullanıldı değil mi?
                          - Tabii ki
                          - Beyaz da da var yani
                          - Evet ( Armayı kastediyor sanırım )

Bu başlığın Trabzonspor taraftarının ve diğer taraftarların en çok takip ettikleri sayfa olduğunu yetkililer biliyor.

Bu işin yetkilisi veya sorumlusu değilim. Seçimleri veya tercihleri de ben yapmıyorum. Beni tanıyanlar neleri beğendiğimi neleri yapabileceğimi biliyor. Bana karşı hala önyargı ve düşmanca yaklaşanlara söyleyecek sözüm yok.

Genel olarak formaların modellerini biliyordum. Hatta gold formanın bu olacağını da biliyor, ama söyleyemiyordum.

Çubuklu formanın bu olacağını tahmin etmiştim.
                          Geçen sezon sırf katalogda tam da bizim renklerimizde parçalı forma olunca parçalı forma yaptıkları gibi, tasarlatsak bu kadar güzel model yaptıramazdık dedirtecek model hazır olunca tercih kaçınılmaz olacaktır.

Özel formanın maliyet ve satış fiyatı, kulübün ikisinin arasındaki elde edeceği kar farkına bakınca kulübün böyle bir tercih yapması teknik olarak doğru.

En azından bir formanın çok özel ve pahalı olabileceğini isterdim.

Kaleci formalarımız geçen sezonki formalarımız modelleri gayet güzel hatta hazır uzun kollu iken forma olarak bile düşünülebilir. Sadece sunumda olanlar değil farklı renklerde olanlarını da giyeceğiz muhtemelen.

Beyaz formamızın mavisini gerçek mavimiz yaparak büyük(!) bir değişiklik yapmışlar bravo! Geçen sezonkinden farkı bu sezon kenarlarındaki lazer kesimler olabilir o da o formayı seçtilerse tabii.

Çoraplarımızın bunlar olacağı idmanlarda giydikleri zaman belliydi ama kimse fark etmemişti. Şortların boylarının uzaması güzel.

Gold forma tamamen gereksiz tercih. Bu forma modellerini tercih edenler taraftar neden hoşlanır hiç araştırma gereği duymuyorlar belli.

Hiçbir iş dışardan görüldüğü gibi değildir. Bu konularda dışardayken eleştiriler yapan Nevzat Aydın yönetime girip tam da bu konulardan sorumlu yönetici olunca bakın sonuç böyle oldu. Burada bu işi en ateşli şekilde eleştirenler de aynı konuma gelseler aynı şeyi yapmak zorunda kalırlar kimbilir.

Çubuklu formayı beğendim, bordo forma içerisinde iki asil rengimizi kullanılmış olması ve modeliyle güzel, beyaz formanın mavisi nihayet bizim mavimiz olmuş ama üst üste aynı modeli çıkarmak ne kadar doğru, gold formanın modeli Arsenal modeli fakat geçen sezon aynı modelin grisini üstelik içine kendi renklerini katmışken bu sezon bu şekilde sunmanın hiç gereği yoktu.

Forma kumaşlarının DRY FIT olması ve doğru renklerin kullanılması güzel.

Forma modellerini yönetim seçiyor. İstenilen formayı istedikleri gibi yapma şansları var. Yeter ki isteyin. Tabii her tercihinizin de bir maliyeti var.

Baştan beri şunu söyledim önemli olan mevcut şartlar içinde en doğru ve estetik olanını seçibilmek. 2012/2013 sezonu forma modellerinin bile şimdiden belli olduğu bir savaşın içinde çok daha dikkatli seçimler sunumlar yapılabilirdi.

Antreman ürünlerini geçen sezon mankenlerin üzerinde görmüştük bu sezon niye böyle sönük geçti anlamadım.

Geçen seneki tanıtım çok daha etkileyici ve doyurucu olmuştu. Bu sezon bütün bütçe mekana gitmiş. Burcu Esmersoy doğru bir tercih, formamızi giymiş olması bile pek çok algıyı etkilemiş görünüyor.

İstanbul basının dikkatini çekmek için İstanbul'da tanıtım yapma fikri kabul edilebilir fakat atmosfer böyle mi olmalıydı? Kulübün tercümanı varken canlı yayına atlamaya çalışmak ayrı skandaldı.

Görüldüğü gibi armalarımız daha kaliteli ve en önemlisi doğru form ve renklerde yapılmış. Armaların yerleri forma modellerine göre doğru yerlere uygulanır umarım.

Bordo formanın geçen sezonki bordo formayla çıktığımız maçlardan dolayı taraftar zihninde yer ettiği bir gerçek. Fakat bordo maviyi daha dengeli kullanabilirdik. Şöyle ki geçen sezonki çubuklu formamız mavi ağırlıklıydı yanında bordo forma vardı, bu sezonki bordo ağırlıklı yanında mavi ağırlıklı bir forma olmalıydı.

Avrupa kupalarında gold forma değil çubuklu forma ile mücadele etmeliyiz. Geçen sezon o kadar beğenilmesine ve başarılar da elde edilmesine rağmen gri formamızı çok az giymiştik.

Yine sitil kargaşası daha doğrusu kurumsal estetik sorunlarımız devam ediyor. Tanıtılan formalar içinde en doğru ve olması gereken çubuklu formamız. Aston Villa tarzı formamızın mavi veya bordo ağırlıklı olmamasını anlayamıyorum. Arsenal modeli olarak kolleksiyonda yer alıyordu üstelik.

Buz mavisi formamı daha çok satardı yoksa Ofspor'un pardon Trabzonspor'un Gold forması mı? Tercihi yapanlar bu sorunun cevabını düşünsünler bakalım.

Mevlana ne güzel söylemiş "Ne kadar konuşursan konuş, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır" diye.

Doğruları ve olması gerekenleri söylemeye devam edeceğiz yapacak başka bir şey yok.

Beni ve ne demek istediğimi anlayan anlıyor da, yanlış anlayan ve anlamak istemeyen de bildiği gibi zannediyor ona da yapacak bir şey yok.

Son not bizi takip eden Galatasaraylılara; bize hamsikafa deyip kendinizce hakaret ettiğinizi zannediyor veya bizim antreman ürünlerimizle aynı modeli giymiş olmanın size verdiği rahatsızlığı dışa vuruyorlar. Kendi taraftarıma karşı saygılı olduğum gibi başka taraftara karşı da saygılı olmaya çalışıyorum. Herkes hareketleriyle karakterini belli eder. Herkesin forması kendine. Bizim rengimiz bize sizin renginiz size.

Yeni formalarımız hayırlı olsun, umarım yeni formalarımızı yeni başarılarla süsleriz.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 16:35.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sarı siyah forma 75 tl den aşağı satılmaz tahminim.

Buradan 39 tl ye alın. Üzerine Trabzonsspor logosu diktirirsiniz herhangibi bir konfeksiyon atölyesinde. Simetri hastaları istediği yere işletebilir logoyu. Yıkandığında da çıkmaz. Hem tt reklamı da olmaz. Ohh miss gibi giyersiniz.

http://www.atletikmarket.com/tr/urun/329364-722
                            Armayı nereden bulacağız
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sarı siyah forma 75 tl den aşağı satılmaz tahminim.

Buradan 39 tl ye alın. Üzerine Trabzonsspor logosu diktirirsiniz herhangibi bir konfeksiyon atölyesinde. Simetri hastaları istediği yere işletebilir logoyu. Yıkandığında da çıkmaz. Hem tt reklamı da olmaz. Ohh miss gibi giyersiniz.

http://www.atletikmarket.com/tr/urun/329364-722
                              o zaman kulübe kuruş katkınız olmadan o formayı taşımanın grurunu yaşayın
                              Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• Burakta Gold forma çok iyi durmuş vallahi
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X