Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özel çekim olduğu için Burak'ın olduğu kareler daha kaliteli. Haliyle formalar da daha kaliteli duruyor.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Antreman formalarının tahmini fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ? Birkaç tane alacağım gerçekten müthiş olmuş.
      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Nike'a tebriklerimi sunuyorum...

Bize özel forma yerine özel çekim yaptığı için...

Bu sene de özel çekim ile yetinelim...

Seneye belki yine özel forma ile yola çıkar özel kurnazlıklarla karşılaşırız...

Teşekkürler...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimşekler, Karadeniz Dalgaları, Haksızlıklar...Çikolatalar Püskevitler ahhh ulan ahhh....
          ççç ççç
          Burak'a gold gerçekten yakışmış.

Yorum

• pek beklediğim gibi değil formalar.sarı siyah formalar geçen seneki kaleci formaları gibi benimde hoşuma giden victory forma

Yorum

• Beyaz forma ile ne kadar temiz bir takım olduğumuzu, sarı forma ile Avrupa'da parlayacağımızı, zafer formasıyla her kulvarda kupa istediğimizi, fırtına forma ile rakiplerin üstüne bir kabus gibi çökeceğimizi göstereceğiz... Hayırlı olsun...
              En son Burak tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 16:35.
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Formalar tek kelİmeyle ha rİ ka

Yorum

• Giray her lansman'a göbeğiyle mi katılacak acep
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Hiçbir arkadaşımın yorumunu okumadan yazıyorum ki ben hiçbirini beğenmedim formaların. Burada kendi tasarımlarını oluşturan pek çok arkadaşım bunlardan çok ama çok daha göz alıcı tasarımlar yapmışlardı. Adam gibi formamız bir kappa zamanında olmuştu bana göre.
                    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Antreman formalarının tahmini fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ? Birkaç tane alacağım gerçekten müthiş olmuş.
                      Takım olarak 219 veya 299 tl civarı olabilir , tek üst olarak 79-89 arası olması muhtemel...
                      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bugün başlığın birinde yazmıştım.
                        İlk parti formalarda yine geçen sezon ki gibi yapıştırma arma kullanılacak.
                        Sebebi ise, elde kalan bu logoları kullanmakmış. ne derece doğru yada yanlış bilmiyorum.
                        ama formalar nasıl olacak diye bilinmezken, bu şekilde olacağını bana söyleyen bi arkadaş bahsetmişti bundan...
                        ve devamında söylediği ise , 2. parti üretilecek formalarda yapışkan arma olmayacakmış. bana sabret 2. parti formalardan al daha sağlıklı olur dedi..
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaslar kaleci formanin rengi bence Trabzonsporun asil mavi rengidir. Bize en yakisan mavi türüdür. Parlak deniz mavisi bir nevi.

Ama maalesef bütün standart formalarimizdaki mavi sönük kaliyor, yani yanlis renk secimi. Bizim mavi ne Barcelonaya benzemeli, nede Aston Villaya...

Tasarimlari gectim, en azindan su renklerimize sahip ciksak...

Not: logomuzdaki maviyede dikkat edelim...
                          Trabzonspor tüzüğünün 4. maddesinde belirtildiği gibi renkleri Koyu Bordo ve Açık Mavidir renkdaş. Yani yanlış bilmeni istemem .

Bence formalarımız da gayet güzel. Tabi daha özel bir tasarım beklerdim de bu kadar oluyor. Klübümüz'ün tanınırlığı bunda önemli. Tamam bize her yer Trabzon da mesela Romanya'daki herhangi bir futbolsever ha deyince Trabzonspor'u biliyor mu? Biz Cluj'u biliyoruz, yeni yeni tanıdık mesela veya İsviçre'den Basel'i Türkiye'de futbol takip eden herkes bilir. Dolayısıyla onlara daha özel formalar yapabiliyorlar. Bizim için de bu yol Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan geçiyor. Şampiyon olsaydık da bir şey değişmezdi. Tanıtım için öncelikli alan Şampiyonlar Ligi. Avrupa Ligi de kesmez bence bizi. Katılabilirsek sanıyorum seneye katalog harici bir tasarım da bize yaparlar. Ama yine de formalarımız güzel. Ve gördüğüm kadarıyla armalarımız da dikişli bu sene?? Değilse düşmesin yine
                          tzercin61

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet çekimleride Nike yapmış açılış sayfasında Burak'ın fotoğrafından belli...
                            İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En güzel haberlerden biri:

Fontlar değişmiş.

Ve çekimler profesyonel:

Çekimlerin Nike tarafından yapılacağını söylemiştim. Ben çekimleri yapmak için talip olduğumda Nevzat Bey, fotoğrafların NIKE tarafından çekileceğini söylemişti
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Glowackiye niye soru sorulmadi cok ayip oldu adam Odun gibi kaldi orda

Yorum

• Cubuklu'da Arma ortalanamamis..

V formasinda, bakmilslar Arma sigmiyor, kücültelim ve biraz yan yapistiralim demisler..

Beyaz ve Gold'da aynisi...

Adam Manchster nasil yapmis bakalim der!!!!

REZALET!!!

Nike en azindan fotografi üstlenmisde biraz göze hos gelmis, en azindan markamizi kurtaralim demisler!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X