bu burcuda trabzonsporlumu yoksa ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Glo'nun yerine mankende koyulabilirdi, adam kıpırdamadı resmen.Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada kaleci forması da bu senenin kataloğundan bile değil. Ben şöyle bir şey bekliyordum açıkçası:
Kenar çizgiler bordo-mavi forma yeşil, turuncu, siyah olabilirdi.
kaleci formaları çok önemlidir, bu forma mesela harika tasarlanmış. bizim bir kalecimiz vardı pfaff mıydı şimdi çıkaramadım, yeşil formanın kaleciler için önemine değinmişti. golcüleri yanıltma açısından önemlidir, kamufle oluyorlar resmen... basit birşeymiş gibi görülebilir ama çok önemli bir detaydır bu."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada kaleci forması da bu senenin kataloğundan bile değil. Ben şöyle bir şey bekliyordum açıkçası:
Kenar çizgiler bordo-mavi forma yeşil, turuncu, siyah olabilirdi.
hani biz bil yil sonra giyiyoruzya formalari
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeter arkadaş YETERRRRRRRRRRRRR
Formalar ile ilgili neden çıkıp çıkıp NİKE öyle NİKE böyle diye saçma sapana yazılar yazıyorsunuz
delirtmeyin adamı, NİKE yönetimin sçtiği formaları ham şekilde gönderiyor, büyün uygulamalarını bizimkiler yapıyor,
FORMA MODELLERİNİ NİKE DEĞİL KULÜP SEÇİYOR
Artık bunları görün yeter arkadaş yeter 3 sene oldu ya, neden okuyup öğrenmek yerine bilmeden sallıyorsunuz buradaBordo ~~ Mavi
'O halde varım...'
Yorum
-
İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler cubuklu forma gercekten güzel....Biz BordoMavi Heidelberg 2011 olarak 40 tane siparis verip üzerine kendi logomuzu ekledik...gercekten cok güzel forma.......
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu burcuda trabzonsporlumu yoksa ?KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Glo'nun yerine mankende koyulabilirdi, adam kıpırdamadı resmen.Robocop 4
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Jaja'dan beter galiba henriqueEyvahhhh
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum