Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alın size istikrar. 4 senedir değişen ne var.
    bizi beklentiye sokanlara '' gene bişe değişmeyecek '' dediğimizde görmeden konuşmayın diyordu.aha gördük hepsi katalog.
    hersene olduğu gibi bir forma alacağım ama gene istediğimiz gibi bir formaya sahip olamamanın vermiş olduğu buruklukla.
    demekki neymiş bu işin 4 yılla 10 yılla alakası yok ilk senendede özel forma giyersin yeterki iste.

Yorum

• @Tatar Kemal, Allah, peygamber aşkına bari şu ortamda reklamı bırak!
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Burcu'yada giydirdik 61'i ççç
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ya zihniyetinize ne diyim bilmiyorumki Ofspor'un kaleci formasını koymuşsunuz bunlar katalog formaları 890.ligdeki takımda aynı kaleci formasını giyer Arsenal'in kaleciside
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• bu burcu aslında güzel değil ama bakınca bir daha bakasın geliyor ama güzel değil, var albenisi ama fazla değil yani bir sıkımlık derler ya öyle birşey işte.

tamam sakinim
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bir türlü beceremedikleri kesin aslında... Fakat şu da bir gerçek nike her yere neredeyse aynı formaları yapıyor... Her dört formamızda diğer yıllara göre biraz dah iyi bence... Yani alınır... Özellikle de beyaz...

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyler cubuklu forma gercekten güzel....Biz BordoMavi Heidelberg 2011 olarak 40 tane siparis verip üzerine kendi logomuzu ekledik...gercekten cok güzel forma....

TRABZONSPOR ile senin arandaki fark ne yok dimi

Yorum

• Bu arada kaleci forması da bu senenin kataloğundan bile değil. Ben şöyle bir şey bekliyordum açıkçası:

Kenar çizgiler bordo-mavi forma yeşil, turuncu, siyah olabilirdi.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Aklı selim yorumlar görüyorum, mutlu oluyorum Bazı arkadaşlar bodoslama yazıyor
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ovv Henrique git yüzüne bi su vur.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        formaların skandal olduğunu düşünen biri olarak armalara fazla taktığınızı düşünüyorum.

liverpool maçındaki yaşanın savunulacak bir yanı yok ama yıl boyunca buna benzer ikinci bir olay yaşandığına hiç şahit olmadım. baskı usulü arma dünyada da yaygınca kullanılıyor. ancak aceleye getirir veya ürünün kalitesizinden kullanılırsa sorun yukardaki gibi olur.

kullanılan en son armalar ise gayet kaliteliler. geçen sene aldığım çubuklu forma her hafta sonu makine görmesine rağmen en ufak hasar söz konusu değil.
                        Peki bir yağmurda düştü armalar sezon içerisinde öyle birşey olmadı diyorsunuzda her maç farklı forma giyiyor bu adamlar ya biz ?

100 TL verelim formalara sonra ne yapalım yıkamayalım mı ? Forma 3 kez yıkandıktan sonra arması düşüyor , taraftarı düşünen var mı o kadar para veriyoruz ki kaliteli olsun helali hoş olsun 200 de verilir ama arması düşüyor yıkandığında ya bundan ötesi var mı rezillik bunu yapanlara helal etmiyorum paramı bu sene yine alacam forma yine helal etmeyecem çoluklarından çocuklarından çıkar o dikdirmedikleri armaların paraları.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• videoyu burdan izleyebilirsiniz: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=n...6-2011%2014:24

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sağ en arkadakini günlük giyim için alınabilir.
                            .
                            Bunlar guzel, tam idmanlik
                            Zaten sagdaki kirmizin giydigi kramponlardan bendede var..
                            twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Beyaz formanın üzerine bordo renkli "v" yapsalardı, hem sade hem de çok şık olurdu bence...Forza Ofspor

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tahmin edildiği gibi en çok beğenilen çubuklu ve victory forma oldu.

bu yıl nike ile son yılımız. belki sonrasında adidas düşünülebilir. adidas kataloğundan Trabzonspor formaları:

Hocam, sil sunlari yaaa...vallahi moralim bozuldu

Kappa´dan 5 formam, digerlerinden sadece birer tane var...bugün ki tanitimdan sonra forma yerine bir esofman alirim herhal yine!!!

Yukaridakiler olsa, bu sezon batmistim...
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X