Bu taraftar elestiri icin dünyaya gelmistir... bunu anladim artik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigimizde özel forma giyen takım yokken neden bu özel forma isteği bizdeki ? Ne yapmışız da yapacaklar bize ? Gayet güzel formalar çubuklu alın olmadı victory alın bu kadar basit...
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformaları yakından görünce beğeneceksiniz arkadaşlar. kumaşları kaliteli. beklentiler yüksek olunca tasarımlar göze ilk etapta sade gelecektir diye yazmıştım. ben kulübe tasarımlarımı göndermiştim. ben de nike'nin kataloğundaki şablonları kullanmıştım ama dikkate almadılar demek ki. sağlık olsun.
halbuki aşağıdaki tasarımlardan seç 10 tane, resmi sitede taraftarın beğenisine sun, sonra nike'ye sipariş ver yaptır.
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim adamlar yakaları bile bisiklet yakadan başka yapmıyor sen neden bahsediyosun
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ortam birazcık yumuşasın sakinleşsinnHamiş
Yorum
-
ya şu gold forması aslında sahada güzel duruyor. Ofspor'un resmi olan o resimdeki formadaki arkadaşın üzerinde ferhatın üzerinde durduğundan çok daha iyi de duruyor. tasarım geçen seneki grininkiyle aynı ama o gri ile bide bordo mavi kullanılmıştı, o 3 ren o stille olmamıştı. ama şimdi iki renk, kabul edilebilir bi forma olmuş ama en iyisi şimşek çubuklu ile victory...Trabzonspor
Yorum
-
Tanıtım bence güzeldi bu arada. Özellikle Onurun bölüm çok hoştu. Adam zaten yakışıklı, kalıp yerinde, konuşmasını da biliyor ayak üstü Burcu Esmersoy'a yazdı iyi de oldu. Ortam yumuşamış oldu gülüşmeler falan. Tercüman diye sahneye çıkana bir şey diyemiyorum çünkü herhangi bir şey tercüme etmedi aksine kendi cümlelerini söyledi.
Yorum
-
İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum