Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu taraftar elestiri icin dünyaya gelmistir... bunu anladim artik
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ligimizde özel forma giyen takım yokken neden bu özel forma isteği bizdeki ? Ne yapmışız da yapacaklar bize ? Gayet güzel formalar çubuklu alın olmadı victory alın bu kadar basit...
      Özel forma giyen yok mu? istanbullular giydi.

Yorum

• Acaba bir gün bu nıke dar kesim forma yapıcak mı bize
        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          formaları yakından görünce beğeneceksiniz arkadaşlar. kumaşları kaliteli. beklentiler yüksek olunca tasarımlar göze ilk etapta sade gelecektir diye yazmıştım. ben kulübe tasarımlarımı göndermiştim. ben de nike'nin kataloğundaki şablonları kullanmıştım ama dikkate almadılar demek ki. sağlık olsun.

halbuki aşağıdaki tasarımlardan seç 10 tane, resmi sitede taraftarın beğenisine sun, sonra nike'ye sipariş ver yaptır.

arkadaşım sen bu tasarımları üretime soksan daha çok satar valla...1,2,8,9 çok hoş olmuş...
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeşim adamlar yakaları bile bisiklet yakadan başka yapmıyor sen neden bahsediyosun
            haklısın belki. ama galatasaray için de tasarımları gönderdim adamlar cevap verdiler. 6 tasarım yapmıştım 6 tane daha yapabilir misin diye yazdılar. yaptım gönderdim. onları bekliyorum şimdi.

Yorum

• Nevzat Aydın büyük yenilik kattı formalara sağolsun, Ofspor'un formalarının aynısına katkıda bulunmuş herhalde

Yorum

• hic birseyi degistirmeden 4 sezon pes pese ayni beyaz formayi verdiler.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ortam birazcık yumuşasın sakinleşsinn
                    Vay vay vay
                    Hamiş

Yorum

• Formaların bize özel tek yanı arma ve nike logosunun her zamanki gibi asimetrik oluşu.

Yorum

• ya şu gold forması aslında sahada güzel duruyor. Ofspor'un resmi olan o resimdeki formadaki arkadaşın üzerinde ferhatın üzerinde durduğundan çok daha iyi de duruyor. tasarım geçen seneki grininkiyle aynı ama o gri ile bide bordo mavi kullanılmıştı, o 3 ren o stille olmamıştı. ama şimdi iki renk, kabul edilebilir bi forma olmuş ama en iyisi şimşek çubuklu ile victory...
                        Trabzonspor

Yorum

• Bizim taraftarın hayatta bir kere olsun birşeyden memnun olduğunu görebilecek miyim acaba.

Ulan ne adamlarsınız ya Gs'nin formalarından üretilse vallahi kulübü yakardınız demek.

Yorum

• Tanıtım bence güzeldi bu arada. Özellikle Onurun bölüm çok hoştu. Adam zaten yakışıklı, kalıp yerinde, konuşmasını da biliyor ayak üstü Burcu Esmersoy'a yazdı iyi de oldu. Ortam yumuşamış oldu gülüşmeler falan. Tercüman diye sahneye çıkana bir şey diyemiyorum çünkü herhangi bir şey tercüme etmedi aksine kendi cümlelerini söyledi.

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklu formadaki arma bence çok güzel ?
                              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• armalar dikiş mi yapıştırma mı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X