Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum türk bayrağı arması olmuyormuydu ya bizde göğüs kısmında.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada sayfalarca yazıldı hala memnuniyetsizliğini NIKE ile bağdaştıranlar hala topun yönetimde olduğunu anlayamadı mı?
Bu arada logolarda geçen senelerde gördüğümüz kontur uygulaması kaldırılmış.
Yorum
-
Gold forması evet iyi değil fakat geçen seneki gri formadan 10 kat daha iyi. geçen seneki formada bordo- mavi- gri,3 renk vardı ve tasarım ile de hoş gözükmüyüdu, bu gold formada ise iki renk var, gold-siyah. en azından cümbüş yok. ama yinede bu tasarıma en iyi bordo mavi iki renk giderdi...Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bilmediğimden soruyorum türk bayrağı arması olmuyormuydu ya bizde göğüs kısmında.
Yorum
-
İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bilmediğimden soruyorum türk bayrağı arması olmuyormuydu ya bizde göğüs kısmında.Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma ve tanitim satis strtejisiyle birlestirilmedikten sonra hikayedir . Suanda tsclub internet sitesinde bu urunler satisa cikmis olmaliydi!
Yorum
-
Adı golg kendi bakır bu formayı bir Trabzonspor taraftarı hangi ruh hali ile alacak çok merak ediyorum.Sırtına geçirdin Niğde'de geziyorsun,kim anlayacak bu formanın TS forması olduğunu.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz ne yaptık Avrupa'da adamlar bize özel forma çıkaracak ? Avrupadaki çoğu takımın ortalama formaları aynı formalarda Barcelona kalitesi aramak komiklikten başka bişey değildir...7Cngz_61
Yorum
-
İlk olarak 61kenan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene kupa alabilseydik olurdu.Bir önce yıl Türkiye kupasını aldığımız için geçen yıl formada bayrağımız vardı
Hadi ya şimdi daha çok üzüldüm,çok saçma bi uygulamaymış bana göre.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum