Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahh Burcu... Arkadaş futbolcu olmadığımı en çok bugün bizimkileri Burcu'yla konuşurken görünce üzüldüm..

Yorum

• Çubuklu ile bordo olan cok ıyı duruyor
      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Yahu Nike!!! Sen Trabzonspora niye 5 ayri özel forma yapmiyorsun?!?!?!?!? Bu taraftar cokmu istedi
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bordo forma ile çubukludaki arma büyüklüğü bana farklı geldi.Sebebi nedir acaba?

Yorum

• Takımımızın başarılı oyuncusu Gustavo Colman’ın sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı. Buna göre Colman’ın 2013 yılında bitecek olan sözleşmesi 2016 yılında sona erecek.
              Hamiş

Yorum

• Tanıtım eksik olmuş bence. Daha gösterişli olabilirdi.

Formalar hakkında afs ne diyecek çok merak ediyorum.

Photoshoplu fotoğraflara bakılıp yorum yapılacak mı bunu da çok merak ediyorum.

Beyaz ve Gold formaları beğenmedim. Ama diğer iki forma bence ideal. Fiyatlarını görmek lazım.

Nike açısından değişen bir şey yok yine. Ya da bizim kulüp açısından. Şortlarda önceki sezonlardan, formalar da.
                En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 14:59.
                Saygılarımla,
                Adem Hotaman.

Yorum

• Armalar yamuk mu yapıştırılmış?

Yorum

• gold forma diye tasarladıkları gerçekten tam bi skandal ofsporun giydiği formalarmış resmen gözlerime inanamadım !

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya şu logonun yerine bi bakarmısınız yaa
                      yAlCiN

Yorum

• Özel tasarım isteyenler Çubuklu formaya baksın, başka bir takımda görmedim ben böyle forma
                        Bizi Barcelona zannedip 4 farklı tasarım bekleyenler var. Her sene şampiyonlar ligindeyiz zaten
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• victory forma:manunun geçen seneki forması
                          çubuklu forma: portonun geçen seneki forması
                          beyaz forma:istanbul büyükşehir b geçen seneki forması
                          gold forma: ofsporun geçen seneki forması... teşekkürler nike
                          En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 14:54.
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Çubuklumu Victory mi aşırı kararsızım

Yorum

• Bu arada yeri değil ama colmanla 3 yıl daha uzatılmış
                              GÜMÜŞHANE

Yorum

• Beğenenlere, evet bu sefer olmuş diyenlere saygı gösteriyorum. Ama ben pek beğenmedim. Gerçi büyük bir beklenti içerisinde değildim. Ama çok kötü de diyemem. Fakat beğenmedim. Daha iyisini de beklemiyordum.
                                *
                                Maç günleri satılan sahte formaların albenisi sezonluk formalarımızdan daha fazla.. Bunu sahte ürünleri övmek için demiyorum.

Ama mecburen alacağız tabii ki, kulübümüze destek olalım.
                                Victory iyi duruyor. Daha doğrusu geçmiş formalara nazaran iyi duruyor.

Hayırlı olsun.
                                Şampiyonlar liginde mücadele edeceğimiz ve sezon sonunda şampiyon olacağımız formalarımız bunlar olur umarım.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X