Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ofsporun gold forması daha şekil duruyo

Yorum

• Victory Bordeaux'un klasik forması Manu da onlardan çalmıştı Ben çok beğendim o formayı mavisi de çıkarsa iyi olur.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• Formaları Değerlendirelim ;

GOLD : Beklentilerimizin altında ancak katalog ürünü zaten bu yüzden başka klüplerin önceden bu formayı giymesi olağan...
        Victory : Gayet güzel geçen yıllarda M.utd giymişti bence gayet şık olmuş.
        Energy : Bu formada gayet güzel beklediğimiz çubuklu böyle güzel...
        White : Beyaz formamız geçen yılkinden farksız zaten düz ve sade olur beyaz forma farklı bişey beklemenin anlamı yok...
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Şortun içine sokmasalardı inanın çok daha beğenirdik özellikle altın renkli olanı. Ne diye efendi imajı veriliyor ki bu şekilde anlamış değilim.

Yorum

• Hangisi özel ben onu çözemedim
            DRAGO GABRIC

Yorum

• V forma çok güzel olmuş ..

çubukluda da değişim şarttı hiç fena değil bence

beyaz forma artık gerek yok bence beyaz yerine farklı olsaydı keşke

gold forma orjinallikten uzak ofsporun formasını giyiyoruz hayırlı olsun

Yorum

• Colmanın sözleşmesi 5 yıl uzatılmış

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bordo formayı beğendim fark yaratmış.Eleştiri için Gs'nin formalarını bekleyin...

Bu seneki ...pu renkleri ne olacak acaba ççç
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• V forma uğurumuz olsun bu sene Kısaca V-BORDO diyebiliriz ona
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ne zaman satışa çıkacak bu formalar? 4 aydır piyasada forma yok sonra satış yok diyorlar.
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bordo forma harika MANU nun formaları gibi olmuş. Tam istediğim gibi. Ama gold gerçekten hayal kırıklığı. Ofspor falan

Yorum

• colman 5 yıl uzattı

Yorum

• merak ettiğim arma yine yapıştırma mıdır ?
                            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gs ye kesin özel forma olacak komplekse girdim resmen nike i cok severim ama adamlar her sezon özel forma yapacagim deyip katalog ürünü veriyor avrupa futbolu takip etmedigimizi mi düsünüyorlar acaba.
                              Valla ben Nike'ın öyle dediğini sanmıyorum. Yönetim öyle iletiyor bence. Soruyorsun ve diyorlarki.
                              -Tabi tabi bize özel formalar bu sene.
                              Bilmiyorum belki de demek istedikleri, formalarımızı kimseyle paylaşmayacağızdır.

Yorum

• Farklı forma istiyordum Victory farklı işte ne araysınız daa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X