Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi site ntvspoe diyor ama orada hala birsey yokSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGlo ilginç bir seçim olmuş,Burak ta iyi taşırdı formayı ama neyse.iyidir...
Yorum
-
yahu ntv spordan verilecek denilen haber servisi sırasında 2 3 dakika işte bu da Trabzon'un formaları diyecekleri küçük bir kesit olacak muhtemelen tüm formaları göremeyiz bileHes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçünkü tanıtım daha başlamadı 14:30 da başlayacakmış
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklunun aşağıdaki modelden olacağını söylemiştim.... diğer formalar ise tamamen kendi tahminim.
sarı ve kolların siyah olacağı söylenen forma için en uygun model bu olabilir
beyaz forma ise yine yeni sezonun ürünlerinden
4. forma da aşağıdaki modelin bordomavisi diye tahmin ediyorum
bu 4 formada 2011 de çıkan ürünler(bunların dışında birde barçanın ince çub. var) geçmiş sezonların kreasyonlarından kullanmayacağımızı düşünürsek böyle bir tahmin yürüttüm.
22.06 tarihli mesajım...
kaçta kaç tutturacağım merak ediyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum