Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
,
3-4 arkadaşa attım formamız bu olabilir diye 3'ü beğendi 1'i beğenmedi oda beşiktaşlı
Bu arada tanıtımın yayını var mı acaba ?En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 27.06.2011, 20:12.
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence çok abarttın. Forma güzel olsun katalogdan olsun nolmuş ki ? duyanda şimdiye kadar hep özel forma giydik sancak.İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bunları diyenlerle cümlelerin sonuna doğru dalga geçeceğini sandım.ciddi olamazsın! hayal kırıklığı :/
benim bu güne kadar gördüğüm en güzel formalar nike, kataloglara bakıyorum Barça'da aynı katalogdan giyiyor, özel forma muhabbetini zaten ilk Hacısalihoğlu ortaya atmıştı, gri forma olacak bize özel diye, hamsiyi andıracak demişti,
özel formadan kasıt insanların katalog harici bize özel tasarım beklemesi, bunu zaten bize daha önceleri söylendiği gibi ancak Lescon yapar,
adidas zaten bizimle çalışmaya yanaşmamıştı, çünkü 3 sene önce teklifler alınmış ve ciddi anlamda en iyi teklifi nike yapmıştı, ve Türkiye'de ilk defa bir spor kulübüne sponsor olmuştu, 2. si zaten gs.
yarın mutlaka hayal kırıklığı olacaktır, formaların bazıları yerin dibine sokulacaktır üzerindeki Trabzonspor arması düşünülmeden. Ama bazıları da çok beğenecektir. Bu bir klasiktir, hiç bir zaman herkesi aynı anda memnun edemezsiniz,
ben ilk çubuklu çıktığı zaman 2 mesaj alıntılamıştım. Bir arkadaş tasarım olarak yapılan çubukluyu o zaman yere göğe sığdıramamış ve çıkarsa hemen alacağım demişti. Ama forma çıkınca aynı arkadaş formayı eleştirmekten bir hal olmuş buna asla para vermem demişti. İki mesajını alıntılayınca da beni rezil mi etmek istiyorsun demişti. Bu böyle gelmiş böyle gidecekBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle,
3-4 arkadaşa attım formamız bu olabilir diye 3'ü beğendi 1'i beğenmedi oda beşiktaşlı
Bu arada tanıtımın yayını var mı acaba ?Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖn taraf çok güzel ancak arkadaki çizgiler hoş durmuyor...
Uploaded with ImageShack.us
böyle mi?
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce ligtv söyledi forma tanıtımı canlı olarak yayınlanacak diye
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben orada aslında kendi düşüncelerimi değil , hiçbir beğenisi olmayanların yazdıklarını özetlemeye çalıştım.
benim bu güne kadar gördüğüm en güzel formalar nike, kataloglara bakıyorum Barça'da aynı katalogdan giyiyor, özel forma muhabbetini zaten ilk Hacısalihoğlu ortaya atmıştı, gri forma olacak bize özel diye, hamsiyi andıracak demişti,
özel formadan kasıt insanların katalog harici bize özel tasarım beklemesi, bunu zaten bize daha önceleri söylendiği gibi ancak Lescon yapar,
adidas zaten bizimle çalışmaya yanaşmamıştı, çünkü 3 sene önce teklifler alınmış ve ciddi anlamda en iyi teklifi nike yapmıştı, ve Türkiye'de ilk defa bir spor kulübüne sponsor olmuştu, 2. si zaten gs.
yarın mutlaka hayal kırıklığı olacaktır, formaların bazıları yerin dibine sokulacaktır üzerindeki Trabzonspor arması düşünülmeden. Ama bazıları da çok beğenecektir. Bu bir klasiktir, hiç bir zaman herkesi aynı anda memnun edemezsiniz,
ben ilk çubuklu çıktığı zaman 2 mesaj alıntılamıştım. Bir arkadaş tasarım olarak yapılan çubukluyu o zaman yere göğe sığdıramamış ve çıkarsa hemen alacağım demişti. Ama forma çıkınca aynı arkadaş formayı eleştirmekten bir hal olmuş buna asla para vermem demişti. İki mesajını alıntılayınca da beni rezil mi etmek istiyorsun demişti. Bu böyle gelmiş böyle gidecek•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHee ben kendi düşüncelerini anlattığını sanmıştım öylese kusura bakma. O cümlem böyle düşünenlere gitsin o zamanBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce ligtv söyledi forma tanıtımı canlı olarak yayınlanacak diyeArtık canlı yayın olayları için herhangi bir külfet gerekmiyor. Bir sırt çantası taşıyıp yayın yapıyorlar...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok unutkansın daha dün bu konuda hem fikir olmuştukSağlık olsun
•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum