Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yeni formalarain lansmani 28 haziranda olacak. Peki satisa ne zaman cikacaklar??? Babam 30hazirana kadar trabzonda, sizce cikarmi o tarihe kadar formalar satisa??
    29 unda trabzondaki tsclublarda olacak... öyle dedi tsclub

Yorum

• arkadaşlar nevzat aydın durmak yok lansmandan sonra siteye başlıyacaz dedi
      ayriyetten lansman harika olacak dedi
      nasıl bakarsan öyle görürsün
      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• aston villanın sarı siyah formasını ben beğendim,daha doğrusu sarı değil altın sarısı alırım ulan o formayı
        Entropi İyidir.

Yorum

• şu lansmanı Tvden canlı falan izleyebilecekmyiz. yoksa formaları görmek için lansmanın bitmesini mi bekleyeceğiz? bilgisi olan var mı?

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu lansmanı Tvden canlı falan izleyebilecekmyiz. yoksa formaları görmek için lansmanın bitmesini mi bekleyeceğiz? bilgisi olan var mı?
            kardeşim okadar bekledik az daha bekleriz benim bildiğim basın davetli değil yani sitede
            basın mensupları yazmıyordu bilemiycem
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar çubuklu bu olacak kafanızı fazla yormayın derim
              kesinlikle katılıyorum,kalın çubuklu olur
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok güzelmiş, temmuz'da Trabzon'da olacam umarım kalabalık olmaz.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu lansmanı Tvden canlı falan izleyebilecekmyiz. yoksa formaları görmek için lansmanın bitmesini mi bekleyeceğiz? bilgisi olan var mı?
                  TRT3 ya da TRTSpor diğer adıyla canlı yayın verir her halde (?) Ntv spor ? Lig TV ...

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Benim tahminim Lig Tv yayınlar bir kısmını...
                    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Nevzat Aydin Twitter'dan lig tv ve ntvspor yayinlayabilir dedi ama kesin degilmis. Resmi Siteyi takip edecekmisiz.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yanlis bilmiyorsam Formalar 28 Haziranda Tanitilacak degil mi?
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Aston Villa'nın ton farklı damalı formasını gördükten sonra özel formanın nasıl birşey olduğunu net bir şekilde anladık sanırım...
                          Marketing olayı üst düzey bu kulüplerle yarışmayı beklemiyoruz elbet ancak en kötü ihtimalle şu herifleri bir yıl geriden takip edebilsek bile müthiş iş yapmış oluruz...
                          Önceki sayfalardan birinde çubuklu formanın bizim tarzımı belirlemediğini söyleyen arkadaş haksız değildi bence...
                          Futbol dünyasında A.Villa modeli olarak geçen forma şekli bizim daha önce kullandığımız bir modeldir...
                          Bu model üzerinden devam ederek net bir forma şekli ortaya çıkarmalıyız...

Altın sarısı rengi masumane bulmadığımı hele üzerinde bordo-mavi detaylar bulunması durumunda neyi çağrıştırabileceğini çok yakında göreceğiz...
                          En son Abluka tarafından düzenlendi; 25.06.2011, 13:50.
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tesekkür ederim, insallah bu sene formama kavusurum
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Forma sponsorumuz Nike üzerinden yorumlarınıza devam edebilirsiniz.

Diğer konulardaki görüşleriniz için;

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...
                              En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 25.06.2011, 16:20.
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• bu üstteki forma yazildigi gibi gercekten var mi yoksa milleti mi kekliyorlar?
                                Benim bildigim 28. tanitilacakti...yanli$ miyim ?
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X