Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    acaba eskisehir, ankaragücü .... gibi takimlar gyidikleri formalar icin lottodan, adidasdan veya nike tn para aliyorlarmi, aliyorsalar ne kadar aliyorlar? Merak ettim
    Yok abi. Türkiyede maalesef doğru düzgün camiası olan ve de ürünlerini taraftarına satabilecek 4 bilemedin 5 kulüp var. Bursa'yı bilmiyorum ama 4 kulüp haricinde diğerleri parasını verip alıyorlar.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ortada bir bilgi karmaşası mı var acaba?
      Mesela formalarımızın hepsinin içeriğinde muhakkak bordo mavi renklerin olacağıyla ilgili Nevzat Aydın'ın ben öyle bir şey demedim demiş.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        öle diyorsunda nike seni ibb satılmışşehirle bir tutuyor buna ne diceksin?
        Yönetimin tutumu yanlış derim Sen Trabzonspor'un marka değerini Lescon'un özel formalarıyla değil, Nike ile çalışarak yükseltirsin.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetimin tutumu yanlış derim Sen Trabzonspor'un marka değerini Lescon'un özel formalarıyla değil, Nike ile çalışarak yükseltirsin.
          örnek vermek gerekiyormu bilmem ama koskoca real madrid de bir ara piyasa malı! formalarla mücadele etmişti onların marka değeri bizimkinden daha mı düşük? forma markası KELME.

Yorum

• ben lescon değil nike giymek isterim. çoğu kişide bunu ister. tartışacak bir şey yok. Hem nike şu ana kadar bize en iyi renkte forma yapmış şirkettir.

Yorum

• bu arada ben lescon falan giyelim demiyorum yanlış anlaşılmasın.
              burada 3 sezonu geride bıraktık 4. sezonagireceğiz aynı söylemlerle devam ediyoruz onadır itirazım kızgınlığım inşallah salı günü yapılacak olan lansmanla bu işe bir son verilir ve gözle görülür bir kalite artışına şahit oluruz.

Yorum

örnek vermek gerekiyormu bilmem ama koskoca real madrid de bir ara piyasa malı! formalarla mücadele etmişti onların marka değeri bizimkinden daha mı düşük? forma markası KELME.
                Ne alakası var? Real Madrid'in marka değeri üst seviyede isterse abidas giyer. Ancak devir değişti. Real'in formasını hiç bir şirket KELME'ye bırakmaz Bunları bilmiyorsanız ben kısa kısa özetleyeyim. Nike Fransa Milli Takımı'nın sponsorluğunu almak için dünya para ödedi ve Adidas'ın elinden aldı Fransa Milli Takımı'nı. Yarın öbür gün ola ki Madrid Adidas ile devam etmez ise Nike yine milyonlarca dolar verip Madrid'in formasını yapmak isteyecektir. Bu durumda Madrid milyonlarca doları reddeder mi?

Sonuç olarak Madrid bir markadır biz ise marka olma yolunda ilerleyen bir kulübüz. Bu durumda bizim Nike'ı kullanmamız gerek, Lescon veya Kelme'yi değil Devir değişti. 20 sene önce olan olaylar artık olmuyor.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• eğer sen real madridle trabzonsporun marka değerlerini karşılaştırıyorsan bişey demiyorum.sanki nike bize dediki'' ne olur lescon giyme sana şu kadar para veriyorum ''.varmı böyle birşey.

Yorum

eğer sen real madridle trabzonsporun marka değerlerini karşılaştırıyorsan bişey demiyorum.sanki nike bize dediki'' ne olur lescon giyme sana şu kadar para veriyorum ''.varmı böyle birşey.
                    Örnek sunuyorum karşılaştırmıyorum. Demagoji yapma.

Açıkça, son kez söylüyorum anlamazsan sorun sende demektir:

"Biz marka değerimizi yükseltmek için Nike ile çalışmalıyız. Lescon bizim markamızı üst seviyelere çıkaracak bir marka değil. Biz Nike'ın marka değerini kullanarak yükselebiliriz. Çoğu kulüp bunu yaptı ve artık devir değişti."

Yeterince açık mı?
                    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 00:00.

Yorum

• ben lescon yetkilisimiyim ki demogoji yapayım?
                      ortaya bir tez atıyorsun sonra demogoji yapma diyorsun.
                      bu forumda her topic te bir ulema var.buranın uleması da sensin anlaşılan.

Yorum

ben lescon yetkilisimiyim ki demogoji yapayım?
                        ortaya bir tez atıyorsun sonra demogoji yapma diyorsun.
                        bu forumda her topic te bir ulema var.buranın uleması da sensin anlaşılan.
                        Ulemalık yok bende, bildiğimi söylerim. Bu konular hakkında da bilgim var, bu bilgi ile düşüncelerimi paylaşıyorum.

Trabzonspor için kötü bir şey istemiyorum ve nedenlerini açıklıyorum. Demogojiye takılmışsın diğer yazdıklarıma bir şey dememişsin. Bir kere haklısın kardeş ben yanlış anlamışım demek çok zor olsa gerek. Anca ukalalık ile suçlayın.

Yorum

• ben senin bilgilerine saygı duyuyorum aynısını sendende bekliyorum ma sen bana demagoji yapma diyorsun.diğer yazdıklarında ne var parayı veren düdüğü çalar demişsin özetle.bende destekliyorum dediğini ama hani nerede bize kimsenin para verdiği yok ölesine sponsor nike.

Yorum

ben senin bilgilerine saygı duyuyorum aynısını sendende bekliyorum ma sen bana demagoji yapma diyorsun.diğer yazdıklarında ne var parayı veren düdüğü çalar demişsin özetle.bende destekliyorum dediğini ama hani nerede bize kimsenin para verdiği yok ölesine sponsor nike.
                            Kardeşim Nike malzeme desteği veriyor şu an. Nike senin peşinde koşmaz. Bu bir gerçek. Bizim Nike peşinde koşmamız gerek. Nike yükselen bir değer, bir marka. Trabzonspor'la özdeşleştirmeliyiz bu markayı. Nike zamanla bunun farkına varacak ve başarılarımız onların ilgisini çekecek. Biz armut piş ağzıma düş diye bekliyoruz. Yazık ediyoruz kendimize, yapıcı olamıyoruz.

Ha bugün Nike olur yarın Adidas, Kappa hatta Lotto vesaire... Ne olursa olsun büyük en büyük markalarla çalışmalıyız. Şu an dünyanın en büyük spor markası Nike ile çalışıyoruz. Bunları değerlendirmeliyiz.

Yorum

• İnşallah Yine Paspal Gibi Formalar Çıkmaz Sabırsızlanıyorum Bakalım
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X