İlk olarak atomania tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtada bir bilgi karmaşası mı var acaba?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöle diyorsunda nike seni ibb satılmışşehirle bir tutuyor buna ne diceksin?Sen Trabzonspor'un marka değerini Lescon'un özel formalarıyla değil, Nike ile çalışarak yükseltirsin.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin tutumu yanlış derimSen Trabzonspor'un marka değerini Lescon'un özel formalarıyla değil, Nike ile çalışarak yükseltirsin.
Yorum
-
bu arada ben lescon falan giyelim demiyorum yanlış anlaşılmasın.
burada 3 sezonu geride bıraktık 4. sezonagireceğiz aynı söylemlerle devam ediyoruz onadır itirazım kızgınlığım inşallah salı günü yapılacak olan lansmanla bu işe bir son verilir ve gözle görülür bir kalite artışına şahit oluruz.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleörnek vermek gerekiyormu bilmem ama koskoca real madrid de bir ara piyasa malı! formalarla mücadele etmişti onların marka değeri bizimkinden daha mı düşük? forma markası KELME.Bunları bilmiyorsanız ben kısa kısa özetleyeyim. Nike Fransa Milli Takımı'nın sponsorluğunu almak için dünya para ödedi ve Adidas'ın elinden aldı Fransa Milli Takımı'nı. Yarın öbür gün ola ki Madrid Adidas ile devam etmez ise Nike yine milyonlarca dolar verip Madrid'in formasını yapmak isteyecektir. Bu durumda Madrid milyonlarca doları reddeder mi?
Sonuç olarak Madrid bir markadır biz ise marka olma yolunda ilerleyen bir kulübüz. Bu durumda bizim Nike'ı kullanmamız gerek, Lescon veya Kelme'yi değilDevir değişti. 20 sene önce olan olaylar artık olmuyor.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer sen real madridle trabzonsporun marka değerlerini karşılaştırıyorsan bişey demiyorum.sanki nike bize dediki'' ne olur lescon giyme sana şu kadar para veriyorum ''.varmı böyle birşey.
Açıkça, son kez söylüyorum anlamazsan sorun sende demektir:
"Biz marka değerimizi yükseltmek için Nike ile çalışmalıyız. Lescon bizim markamızı üst seviyelere çıkaracak bir marka değil. Biz Nike'ın marka değerini kullanarak yükselebiliriz. Çoğu kulüp bunu yaptı ve artık devir değişti."
Yeterince açık mı?En son OnurKul tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 00:00.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben lescon yetkilisimiyim ki demogoji yapayım?
ortaya bir tez atıyorsun sonra demogoji yapma diyorsun.
bu forumda her topic te bir ulema var.buranın uleması da sensin anlaşılan.
Trabzonspor için kötü bir şey istemiyorum ve nedenlerini açıklıyorum. Demogojiye takılmışsın diğer yazdıklarıma bir şey dememişsin. Bir kere haklısın kardeş ben yanlış anlamışım demek çok zor olsa gerek. Anca ukalalık ile suçlayın.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
ben senin bilgilerine saygı duyuyorum aynısını sendende bekliyorum ma sen bana demagoji yapma diyorsun.diğer yazdıklarında ne var parayı veren düdüğü çalar demişsin özetle.bende destekliyorum dediğini ama hani nerede bize kimsenin para verdiği yok ölesine sponsor nike.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben senin bilgilerine saygı duyuyorum aynısını sendende bekliyorum ma sen bana demagoji yapma diyorsun.diğer yazdıklarında ne var parayı veren düdüğü çalar demişsin özetle.bende destekliyorum dediğini ama hani nerede bize kimsenin para verdiği yok ölesine sponsor nike.
Ha bugün Nike olur yarın Adidas, Kappa hatta Lotto vesaire... Ne olursa olsun büyük en büyük markalarla çalışmalıyız. Şu an dünyanın en büyük spor markası Nike ile çalışıyoruz. Bunları değerlendirmeliyiz.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum