Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
forma tanıtımını ellerim iavuşturarak bekliyorum
beni banlayarak olmuyor
forum yöneticisi benimle dalga geçiyor onun mesajı silinmemiş,ilginç ama ban yiyen ben oluyorum
her neyse,değişen bir şey yok
nike 3 senedir özel forma özel forma diye kandırıyor bizleri
şimdi gene katalog ürünlerini dayayacak aradan 2-3 tane çıkıp ''aaaa ne kadar güzel olmuş'' bu deyip kendimizi avutacağız
inşallah galatasaraya özel bir forma yapılır...
ha çok meraklı olan arkdaşlarda nike ın polar yapmasını isteyip duruyor ya,nike o poları yapsın adam akıllı satamaz
burası türkiye önce bunu belletmek lazım
ts club benim gibi bir adamın elinde olsaydı şu an satışlarını 3e katlamıştı
yok otentikmiş yok diri fit miş falan filan
adam formayı max 10 liraya mâl ediyor,
kulübe 60 liraya kakalıyor
sonra taraftar 80 lriaya alıp
anaa bak otentik forma yapmışl lan bu sene nayk hadi çoluğun çocuğun nafakasından kesip formaya yatıralım diyor
670 ile 760 lria arasında asgari ücretin değiştiği bir ülkede siz 80 lriaya forma satarsanız çok satış yapamazsınız
birde özensizlik için kılıf bulunmuş:neymiş efendim forma satışları çoğalırsa özel forma yapılacakmış
hadi len ordan...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelokanta mıTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMekanı biliyorum lüks olduğunu da dile getirdim ama nihayetinde adı lokanta...
Yorum
-
bunlar formalar
nike yapınca çok güzel çok sade bakalım bunalra ne diyeceksiniz
iki üç tanesi geliyor burada düşük çözünürlükle forma paylaşıyor
bi allahın kuluda demiyor ki ahan da bunalr orjinal olanlar
valla katalogtan giyineceksek bunalrda güzel
ama trabzonspor gitse lescona dese ki bana forma çıkar hepsini özel forma çıkarmazsa ben bu işten anlamıyorum kardeşim
ahanda t shirtün kralı
en azıdnan bizim ts clubın ürettiklerinden güzel vallaşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.lescon.com.tr/tr/kategori...121-5001/forma
bunlar formalar
nike yapınca çok güzel çok sade bakalım bunalra ne diyeceksiniz
iki üç tanesi geliyor burada düşük çözünürlükle forma paylaşıyor
bi allahın kuluda demiyor ki ahan da bunalr orjinal olanlar
valla katalogtan giyineceksek bunalrda güzel
ama trabzonspor gitse lescona dese ki bana forma çıkar hepsini özel forma çıkarmazsa ben bu işten anlamıyorum kardeşim
ahanda t shirtün kralı
en azıdnan bizim ts clubın ürettiklerinden güzel valla
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ürünleri mi ciddi ciddi Nike'ın ürünleriyle kıyaslıyorsun? Yoksa şaka mı yapıyorsun?
80 liraya forma değil 50-60 liraya giyersin
forma alamayan öğrencilerde bütçe ayırabilir
t-shirt satışlarını katlarsın
zokroanın ilk giydiği t-shirtü hatırlataraktan söylüyorum bunuşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen azından her sene özel forma diye kandırılmazsın
zokroanın ilk giydiği t-shirtü hatırlataraktan söylüyorum bunuLescon... Trabzonspor'un marka değeri ile Lescon'u mu bir tutuyorsun? Çocuk olma. Hırs yapmanın anlamı yok.
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 23.06.2011, 23:18.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen azından her sene özel forma diye kandırılmazsın
zokroanın ilk giydiği t-shirtü hatırlataraktan söylüyorum bunu
Ts Clup da üretim gamını ve kalitesini geliştirmeli orda da yüzde yüz haklısın ama marka değeri olarak bakıldığında ben Trabzonsporun Lescon giymesini yadırgarım, hatta en düşük Nike veya Adidas'tır benim için. Forma ve diğer ürünlerde de sadece fiyat açısından katılıyorum. Fiyat genel olarak yüksek ama ben zamanında Kappa'nın su yeşili formasına kaç lira verdiğimi hatırlıyorum. Yaklaşık 6 7 sene önceydi o zamanın parasıyla 50 60 lira vermiştim. Şimdiki düzey çok çok da yüksek değil. Bunun çözümü taraftar forması adında daha düşük kalitede ürünlerin yapılıp satılması bana göre. Mesela bakın milli takımda var böyle bir ayrım.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLescon... Trabzonspor'un marka değeri ile Lescon'u mu bir tutuyorsun?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum