Nevzat Aydın'ın güzel anlayışı gerçekten de çok enteresan, daha önceki twitlerinden bir tanesinde bu seneki gri formanın en kötü formalarımızdan birisi olduğunu söylemiş, halbuki o forma benim en beğendiklerimden.Bu gold denen forma bakalım nasıl olacak.
Burdakİ forumdakİ herkesİn gÖrÜŞÜne saygİ duyuyorum ÇoĞu kİŞİnİn gÖrÜŞÜ nike den memnun olmadigimizi gÖsterİyor ama ben tam tersİnİ dÜŞÜnyorum Öle abuk subuk markalarİ gİyeceĞİme nike Üretsİnde nasİl Üretİrse Üretsİn sonuÇta dÜnya Çapİnda kendİnİ kanİtlamİŞ yenİlİĞe her zaman aÇik olan bİr markayla sponsor oldugumuz İÇİn ben Çok memnunum bu sezonkİ formalara gelİnce İse aldigim duyum nike bİze bu sene Özel ÇalİŞma yaptİgİ katolog ÜrÜnÜ deĞİl Özel tasarİm ÜrÜn ÜretmİŞ en İddİali formalarimiz nike anlaŞtİgİmİzdan berİ bu sezon olacakmİŞ bÜtÜn modellerİnİ alabİlİrİm ben Özellİkle sarİ sİyah renklİ formamiz gerÇektn Çok hoŞ olacakmİŞ benİm de favorİm
abi bekliyoruz ben şu an taraftar kart kullanıyorum ama ist deki club larda geçmiyor indirim bu konu ile ilgili bişey olacakmı
nevzat aydınlacak ama cok kisa surede degil. Merak etme, nefis bir internet sitesinden siparis vereceksin.
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum