Şu an bulunduğumuz başlığın adı Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri. Bu başlıkta her zaman olduğu gibi yeni Nike ürünü veya forması çıkınca paylaşıyoruz. Trabzonsporumuzun forma modelleri nasıl olacak olabilir diye bir mesaj kaygım olursa belirtiyorum zaten. Doğru okumalar yapılırsa pek çok şey söyledim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Harika...
Almak lazim......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Yeni sezonda geçen sene olduğu gibi 5 ayrı kit olmamalı bence. Amaç herkesin beğenisine hitab eden bi çeşit sunmak ama gri formayı doğru düzgün kullanmadılar bile. Oysa forma satışı için tanıtım yapmak gerekir ki bu tanıtım en iyi takımın maçlarda o formayı giymesiyle olur. Biraz sadeleştirmek algıyı değiştirebilir diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu üründe ne böyle ?
Harika...
Almak lazim...
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBİLGİ - Nike'ın Barcelona ve Manchester United'a çekim yapan İtalyan fotoğrafçı Trabzon'da..Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBulabilcen mi Samet abi...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBİLGİ - Nike'ın Barcelona ve Manchester United'a çekim yapan İtalyan fotoğrafçı Trabzon'da..
Istanbulda olacak tanitim sonucta......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBİLGİ - Nike'ın Barcelona ve Manchester United'a çekim yapan İtalyan fotoğrafçı Trabzon'da..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum