Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu an bulunduğumuz başlığın adı Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri. Bu başlıkta her zaman olduğu gibi yeni Nike ürünü veya forması çıkınca paylaşıyoruz. Trabzonsporumuzun forma modelleri nasıl olacak olabilir diye bir mesaj kaygım olursa belirtiyorum zaten. Doğru okumalar yapılırsa pek çok şey söyledim.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Arsenal'in dış forması gerçekten de çok beğeniyorum.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• alifuat abi gri forma ile gold forma arasında her hangi bi benzerlik var mı ?

Yorum

• ak koyun kara koyun belli olacak yakında. şimdlik bileniyorum bunlara, hele bi formaları görelim de.
          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu üründe ne böyle ?

Harika...

Almak lazim...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yeni sezonda geçen sene olduğu gibi 5 ayrı kit olmamalı bence. Amaç herkesin beğenisine hitab eden bi çeşit sunmak ama gri formayı doğru düzgün kullanmadılar bile. Oysa forma satışı için tanıtım yapmak gerekir ki bu tanıtım en iyi takımın maçlarda o formayı giymesiyle olur. Biraz sadeleştirmek algıyı değiştirebilir diye düşünüyorum.

Yorum

• 1 tanesi güzel olsun...o da bordo forma olsun

100 lira gider 1 tanesine zaten...

2 tanesi güzel olursa çok fena çelişkide kalırım hani 200 lira da bir anda veremem..

artık ilk seçimim zor olacak ama 1 tane alıcam. zamanla beğendiğim 2. sinide alabiliirsem alıcam

Yorum

• Şu tişört harika. Bedeniyle birlikte bulabilsek hemen alırım da bulabilmek mesele işte.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• BİLGİ - Nike'ın Barcelona ve Manchester United'a çekim yapan İtalyan fotoğrafçı Trabzon'da..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu üründe ne böyle ?

Harika...

Almak lazim...
                      Bulabilcen mi Samet abi

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        BİLGİ - Nike'ın Barcelona ve Manchester United'a çekim yapan İtalyan fotoğrafçı Trabzon'da..
                        buda demek ki nike gerçekten özenmiş bu işe,babalarının hayrına kendi fotoğrafçılarına çekim yaptırtmazlar.
                        Entropi İyidir.

Yorum

• twitter da Nevzat Aydın a sormuştum resim çekimlerini ve profesyonel çekim yapılacak demişti. Açıkçası kendi fotoğrafçısını getireceğini hiç beklemiyordum
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bulabilcen mi Samet abi
                            Satisa sunulursa bulunur ama nezaman satisa sunulur bilemem
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

BİLGİ - Nike'ın Barcelona ve Manchester United'a çekim yapan İtalyan fotoğrafçı Trabzon'da..
                              Trabzondan ziyade istanbulda olmasin ?

Istanbulda olacak tanitim sonucta...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Dogru olabilir.. Oyuncular simdi cekimde diye duymusdum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X