Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Teşekkür ederim abi. Kesinlikle hiç bir reklam veya başka bir şekilde hiç bir amacım yok sadece muhabbeti olsun diye yabancı takım formalarına amatörce( ki bu zaten türk telekom fontundanda belli ) uyarlama yapıyorum photoshop ile. Lyon'un bir formasının uyarladığım hali.
- Off yüreğimden vurdun şimdi en hasta olduğum farma budur işte ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
ts club'ın adı BizeHerYerTRABZON olmalı bence.Bize her yer Trabzon mağazalar zinciri
Güzel formalar bekliyoruz.Şurdaki tasarımlar çok iyi...Elinize sağlık...
Keşke bizde Marsilya gibi şampiyonluk + şampiyonlar liginden tur atlayabilseydik sanırım çeyrek finale çıktılar. Bu formaları görürdük emin ol. Nike gayet haklı bence özel forma yapmamakta..
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Son sayfalardaki forma görüntülerine ve onlara yapılan yorumlara bakıyorum da, -hadi ben kimin ne tepki vereceğini ve tepkilerin nasıl olacağını az çok biliyorum- dışardan bakan bir göz bu taraftarın zevki ve beğenileri konusunda bir fikir elde edebilir mi bilemiyorum.
Yeni sezon idman ürünlerimiz ligimizin en şık ürünleri, tıpkı geçen senelerde olduğu gibi. Güzelliklerini fark etmek için olaylara doğru açıdan bakmak gerekiyor bazen. Yanlış açıdan olaya yaklaşırsanız görmeniz gerekeni değil görmek istediğinizi veya bambaşka bir şeyi görebilirsiniz. Olaylara nereden baktığınızda belirliyor bazen bu bakış açısını.
Estetik sorunlarımız var, burada harika denilen bazı ( hepsini demiyorum dikkat ) tasarımlara ( veya hazır Nike kalıplarına garip renk ve logo uygulamaları da diyebilirsiniz ) verilen tepkilerle bu işin uzmanı ekiplerce oluşturulan Nike tasarımlarına verilen tepkilere bakıyorum arada yaklaşım ve algı farkı olduğu gerçek.
Trabzonsporumuzun güzelliklerini ortaya çıkaracak güçlü bir marka ile çalışıyoruz, bunun keyfini çıkarmalıyız.
İçimizde ticaretle uğraşanlar olaya daha gerçekçi yaklaşıyorlar. Trabzonspor gibi büyük bir taraftar topluluğuna hitap ediyorsanız, hedef kitlenizin ekonomik gerçeklerini gözönüne almalısınız. Sadece taraftarınızın değil ,kendi ekonomik gerçeklerinize göre de hareket etmeniz bir tercihinin dışında bir mecburiyet.
Lisanslı ürünler kulüpler için sıcak para kaynağı ve marka değerini yükselten en önemli araç. Yaptırdığınız ürünlerin renk ve kalite olarak size uygun olması kadar ekonomik gerçeklerinizle de örtüşmesi gerekiyor. İdman ürünlerimiz bundan önceki yıllarda ve markalarda olduğu gibi o markanın en yeni ürünlerinden bize en uygun olanlarından seçiliyor.
Kibirin bize kazandırdığı bir şey yok. Ben en büyüğüm demekle değil büyük gibi davranmakla büyük olunuyor. Hem avrupadaki büyük marka takımlara özeniyoruz hem onların gittiği yoldan gitmeden pat diye vardıkları yere varmak istiyoruz. Estetik, kurumsal değerlerimizi oturtmalı ve onlara sahip çıkmalıyız.
Marka olmak ve o markayı güçlü bir şekilde sürdürmek bir süreç, bilgi, emek, sabır ve projeleri sürdürecek deneyimli insanlar istiyor. En önemlisi de böyle bir düşüncenin kabul görüp sürdürülebilirliğinin sağlanması gerekiyor.
Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır. Biraz güzeli, güzellikleri görmeye ne dersiniz?
Forma mı dediniz az kaldı gerçekten çok az...
Cevap hakkı: Yanılmamışım dediğim ürün ile şu an kullandığımız antreman ürünleri aynı. Tıpkı geçen senelerde olduğu gibi aynı serinin farklı renklerini de giyeceğiz. Futbolcuların üzerinde idmanda giyilen ile stüdyoda yapılan çekim arasında fark olması normal " ne alakası var" değil yani.
Teknik kadro her zaman futbolculardan farklı renklerde idman ürünü kullanıyor. Geçmiş yıllarda da böyleydi gelecekte de böyle olacak. İdman ürünleri kulübün renkleri ile aynı olmak zorunda değil.
Açıklama: Burada yapılan tasarımlara, ortaya konulan fikirlere saygılıyım. Herkes tasarımcı olmak zorunda değil. Herkes her şeyi beğenmek zorunda da değil. Aldığım eğitim ve yaptığım işime olan saygım gereği bazı üslub ve usuller bana hoş gelmiyor o kadar.
Detay: Yeni sezon armalarını henüz görmedik. Güzel olduklarını biliyorum. Bu sezon Nike fazlasıyla bu işin içinde etkisini göreceksiniz.
Sonra: Lescon ile ilgili daha sonra geniş bir yazı yazmayı planlıyorum.
En son a f s tarafından düzenlendi; 21.06.2011, 12:15.
Yorum