Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ince çizgi barca'ya pek yakışmamış ama tabii sahada ışıklar altında görmek lazım bir de.

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Barça ile A.Madrid aynı formaları giyecek hemi? Tarih böyle bir şeyi şimdiye kadar yazmamış
      Barcelona yeni sezon formasını tanıttı demek ki tarih böyle birşeyi de yazdı.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Adamlar yapıyor ya

Gidip Barça ürünlerini alıcam o derece
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Unicef logosunun arkaya geçtiğini fark etmişsinizdir. Türkiye'de reklamların alt tarafa, futbolcu isimlerinin üste alınmasını bekliyorum yeni sezonda.

Barcelona her sezon olduğu gibi sadece iki forma tanıtımı yaptı: İç saha ve deplasman.
              Barça'nın her yeni sezon peşpeşe kalın çubuklu, ince çubuklu, parçalı geleneği sürüyor.

Trabzonsporumuzun yeni sezon formalarımızın geçen sezonkinden daha kalın çubuklu olacağını tahmin ediyorum.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 18.05.2011, 18:10. Sebep: yeni görüntü ekledim.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Offff şu siyah formalarla sahaya çıkarlarsa rakiplarinin üstüne "kara bulut" çökmüş gibi olacak.Işık vurduğu zaman bu çizgili forma pek de kötü durmuyor sanki.

Yorum

• Alemannia Aachen yeni sezon formasi

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• C. Palace:

*
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• milanın yeni sezon formasına bakın derim ben tek kelimeyle harika

Yorum

• İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        milanın yeni sezon formasına bakın derim ben tek kelimeyle harika
                        arka sayfalarda paylaşıldı
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Nike özel olarak çalıştığı takımların hemen hemen hepsinin ürünlerini tanıttığına öre bizim ürünlerimizin tamamen özel bir çalışma olacağını düşünmüyorum.Şayet öyle olsa çoktan hazırlıkların bitmesi gerekirdi.

Yorum

• İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nike özel olarak çalıştığı takımların hemen hemen hepsinin ürünlerini tanıttığına öre bizim ürünlerimizin tamamen özel bir çalışma olacağını düşünmüyorum.Şayet öyle olsa çoktan hazırlıkların bitmesi gerekirdi.
                            Çoğu ligde şampiyon belli oldu. Türkiye'deki forma kültürü ile avrupadaki forma kültürü aynı değil. Türkiye'de hele Trabzonspor'da bu işlerin nasıl kurumsal ve nasıl bir ekiple yürütüldüğünü söylemeye gerek yok sanırım. Onların bu konulara ayırdıkları bütçe ve insan kaynağı ile bizimkiler arasında dağlar kadar fark var.

Forma ve ürünlerin yeni sezon için arma ve sponsor uygulamalarının başladığını ve sürdüğünü paylaşmıştık burada.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi forma tanıtımını ve satışını en erken yapan yine Trabzonsporumuz olacak, endişe etmeyin.

Hem her şeyin en iyisini, en güzelini istiyoruz hem de hemen olsun istiyoruz, az sabır.

İşte Barcelona'nın tanıtımı da ortada.

Yorum

• Sabirsizim arkadas yaa. Marsilyanin formalarini gördünüz mü ? Sahane

Yorum

• Bazıları "bizim de bir siyah formamız olsa bizim niye siyah formamız yok?" diyebilir. Ligimizde bu kadar takımın formasında siyah varken Trabzonspor için siyah formayı tercih etmem. Farkındaysanız Barcelona iki formayı hem deplasman mecburiyetinden hem de forma ticareti olsun diye her sezon yenileyerek yapıyor. Adamların asıl hedefi ana formalarını satmak.

Bordo ve mavi gibi gibi iki rengimiz varken o renkleri ortaya çıkaracak kolleksiyonlar benim tercihim. Beyaz forma mecburiyeti bizim renklerimizi rahatlatan bir seçenek sadece ve formalarımızı güzel gösteriyor.

Bakalım yeni sezonda bizi nasıl güzellikler bekliyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X