ince çizgi barca'ya pek yakışmamış ama tabii sahada ışıklar altında görmek lazım bir de.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarça ile A.Madrid aynı formaları giyecek hemi? Tarih böyle bir şeyi şimdiye kadar yazmamış
Yorum
-
-
-
Unicef logosunun arkaya geçtiğini fark etmişsinizdir. Türkiye'de reklamların alt tarafa, futbolcu isimlerinin üste alınmasını bekliyorum yeni sezonda.
Barcelona her sezon olduğu gibi sadece iki forma tanıtımı yaptı: İç saha ve deplasman.
Barça'nın her yeni sezon peşpeşe kalın çubuklu, ince çubuklu, parçalı geleneği sürüyor.
Trabzonsporumuzun yeni sezon formalarımızın geçen sezonkinden daha kalın çubuklu olacağını tahmin ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemilanın yeni sezon formasına bakın derim bentek kelimeyle harika
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike özel olarak çalıştığı takımların hemen hemen hepsinin ürünlerini tanıttığına öre bizim ürünlerimizin tamamen özel bir çalışma olacağını düşünmüyorum.Şayet öyle olsa çoktan hazırlıkların bitmesi gerekirdi.
Forma ve ürünlerin yeni sezon için arma ve sponsor uygulamalarının başladığını ve sürdüğünü paylaşmıştık burada.
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi forma tanıtımını ve satışını en erken yapan yine Trabzonsporumuz olacak, endişe etmeyin.
Hem her şeyin en iyisini, en güzelini istiyoruz hem de hemen olsun istiyoruz, az sabır.
İşte Barcelona'nın tanıtımı da ortada.
Yorum
-
Bazıları "bizim de bir siyah formamız olsa bizim niye siyah formamız yok?" diyebilir. Ligimizde bu kadar takımın formasında siyah varken Trabzonspor için siyah formayı tercih etmem. Farkındaysanız Barcelona iki formayı hem deplasman mecburiyetinden hem de forma ticareti olsun diye her sezon yenileyerek yapıyor. Adamların asıl hedefi ana formalarını satmak.
Bordo ve mavi gibi gibi iki rengimiz varken o renkleri ortaya çıkaracak kolleksiyonlar benim tercihim. Beyaz forma mecburiyeti bizim renklerimizi rahatlatan bir seçenek sadece ve formalarımızı güzel gösteriyor.
Bakalım yeni sezonda bizi nasıl güzellikler bekliyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum