- Crystal Palace'ı görünce ne kadar şanslı olduğumuzu görüyorum , 3 senedir aynı formayı giyiyor elemanlar
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Armalarımız değişti, çok daha güzel ve kaliteliler. Yeni sezon Nike ürünleri gelmeye başlamış ve markalamaya ( armalar, sponsor uygulamaları ) başlamışlar. Yeni formaların da gelmeleri yakın
Haberler güzel. Şu şapkanın bizim versiyonu olsa da alsam.
şu adidasa bi gecebilsek varya ahhh ahhh görebilecekmiyim o günleri bilmiyorumki,ne zaman branda gibi formalar giymekten kurtulacaz bilmiyorum,ne zaman o 3 çizginin asaletine kavuşacaz cok merak ediyorum
YENİ SEZON FORMALARI MERAK EDİLİYOR
Trabzonspor’da gelecek sezon için Nike firması tarafından tasarlanan yeni sezon formaları merakla bekleniyor. Formaların ilk baskılarını gören yöneticilerin oldukça beğendiği öğrenilirken, özellikle klasik çubuklu formanın çok beğenildiği belirtildi. Yönetimin forma tanıtımını 1 – 2 hafta içerisinde yapması bekleniyor.
YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA
Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
güzel haber bu, yeni formalardaki nike amblemi daha büyük olacak tipki arsenal barcelona daki gibi. bizim amblem de daha kaliteli olacak bakalim büyüklügü nasil olcak. benim fikrim bu sezonki formalardaki armadan biraz daha büyük olmasi lazim. örnegin cubuklu formamizda arma mavi serit üzerinde. o serit in kalinliginda olmasi lazim
Şu formayı Bordo-Mavi yapsak, şununkini bizim formalara uyarlasak... Bu şekildeki düşünceleri artık aşmamız gerektiğini düşünüyorum.Biz artık sadece Trabzonun, Türkiyenin takımı değiliz, biz artık bir dünya takımıyız.Herşeyimiz bize özgün olmalı.Belli geleneklerimizi "unutmamalıyız" bu geleneklerimizi korumalıyız, ama yeniliklerede elbetteki açık olmalıyız.bu sabah molozda yürüken bir kişide FCBarcelona, üç kişide Manchester United ın lisanslı sweatlerini gördüm.Ben kendi adıma utandım(sakın kimse yanlış anlamasın).bunun nedeninin sadece bir taraf olduğunu söyleyemem bunda hepimizin payı var.Ama maalesef ülkemizde özellikle Trabzonumda bürokrası çoooooook yavaş...Ama güzel günler elbette gelecekigetireceğiz buna inancım tam ve herkesinde böyle düşünmesini bekliyorum.bazılarınında şu eziklik psikolojisinden kurtulmasını istiyorum.Sonuçta inanıyorumki sistemli,düzenli ve kurumsallaşmış bir yapıyı oluşturup başarılı ve istikrarlı bir geleceğe kavuşacağımıza inanarark yaşamalıyız...
nike'ın formalarını açıkçası beğenmiyorum. sade forma değil diğer aksesuarları da bence kötü. diğer takımlar için yaptıkları çok çok daha iyi.
bilmiyorum ama ben puma'yı özledim doğrusu.
tabi bu saatten sonra geri dönüş yapılmaz ama o dönem özellikle 2000-2001 sezonundaki tasarımları bence bugün bile tasarlanamıyor.
"Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
nike'ın formalarını açıkçası beğenmiyorum. sade forma değil diğer aksesuarları da bence kötü. diğer takımlar için yaptıkları çok çok daha iyi.
bilmiyorum ama ben puma'yı özledim doğrusu.
tabi bu saatten sonra geri dönüş yapılmaz ama o dönem özellikle 2000-2001 sezonundaki tasarımları bence bugün bile tasarlanamıyor.
ben de katılıyorum buna. adidas iyi olurdu ama galiba 1-2 yıl daha var sürenin bitmesine !
Şu formayı Bordo-Mavi yapsak, şununkini bizim formalara uyarlasak... Bu şekildeki düşünceleri artık aşmamız gerektiğini düşünüyorum.Biz artık sadece Trabzonun, Türkiyenin takımı değiliz, biz artık bir dünya takımıyız.Herşeyimiz bize özgün olmalı.Belli geleneklerimizi "unutmamalıyız" bu geleneklerimizi korumalıyız, ama yeniliklerede elbetteki açık olmalıyız.bu sabah molozda yürüken bir kişide FCBarcelona, üç kişide Manchester United ın lisanslı sweatlerini gördüm.Ben kendi adıma utandım(sakın kimse yanlış anlamasın).bunun nedeninin sadece bir taraf olduğunu söyleyemem bunda hepimizin payı var.Ama maalesef ülkemizde özellikle Trabzonumda bürokrası çoooooook yavaş...Ama güzel günler elbette gelecekigetireceğiz buna inancım tam ve herkesinde böyle düşünmesini bekliyorum.bazılarınında şu eziklik psikolojisinden kurtulmasını istiyorum.Sonuçta inanıyorumki sistemli,düzenli ve kurumsallaşmış bir yapıyı oluşturup başarılı ve istikrarlı bir geleceğe kavuşacağımıza inanarark yaşamalıyız...
Yazının geneline katılıyorum ama kusura bakma renktaş, biz dünya takımı falan değiliz
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Nike bu sene ligin en iyi formasını yaptı bize bence. Değişime gerek yok istikrar...
Bize özel yapılan bişey yoktu bence ''bu sezon'' için. Formamızın tasarım bakımından Eskişehir'den bir farkı yoktu. Kısaca aynı formayı giydik koleksiyondan... Sadece bizim renklerimiz formaya daha çok yakışıyordu ve kullanılan fontlar v.s formayı güzel kıldı... Fakat önümüzdeki sezon formalarımız harika olcakmış gibi geliyor hadi hayırlısı...
Yorum