Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hey gidi koca Hasan Villareal maçında harikalar yaratmıştı(kısmen)

Yorum

• Hasana bak nereleri düsmüs

Yorum

• Hasan En son geçen yıl Antalyasporun 3.kalecisiydi.Bursa İznikliydi İznikspora dönmüş demek.İyi bir yedekti bizdeyken.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bordonun uğuru son sürat devam ediyor....
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• bordo forma ile 8de 8

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hasana bak nereleri düsmüs
              35-36 yaslarinda bir Kaleci, yetistigi kulüpte son bir sene oynamasina bence düsmek pek denilmez.

Kendisi zaten Iznikli, abisi de izniksporun kaleci Antrenörü. Bence ilcesine kiyak olsun diye oynuyordur
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• bugun futbolcuların uzerındekı sweatler hangi firmanın ?
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  35-36 yaslarinda bir Kaleci, yetistigi kulüpte son bir sene oynamasina bence düsmek pek denilmez.

Kendisi zaten Iznikli, abisi de izniksporun kaleci Antrenörü. Bence ilcesine kiyak olsun diye oynuyordur
                  Aynı fikirdeyim.Futbol oynamak istese Bank Asya veya tff.2.ligde rahatlıkla oynardı.Futbolu bırakmış rica minnet yetiştiği kulübe vefa borcunu ödemek için kaleye geçmiştir.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yanarım yanarım Eskişehir maçına Bordo formayla çıkmadığımıza yanarım..

Gerçi Eskişehir'in beyaz formayla oynaması gerekirdi oynamazdı..

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

valla olayin tam nasil oldugunu bilmiyordum Izniksporda oynuyor deyince sasirmistim.Demek ki vefali adammis Hasan.

Yorum

• Arsenal'in 125. yılına özel yeni sezon formaları BMN farkı ile:

Aynı anda çocuk formalarını ve uzun kollu formaları satışa sunmak zor değil aslında

Kaleci forması:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Polo tişört:

Bize ne bunlardan diyen, bunları gördükçe morali bozulan, siniri zıplayanlar olabilir. Lisanslı ürünler konusunda Trabzonspor henüz yeni sezonu henüz açmadı. Geçen 3 yılda olduğu gibi forma ve ürün satışına en erken başlayacak olan takım yine biz olacağız. Üstelik bu sezon önceki sezonlar arasında siyahla beyaz kadar kalite ve sunum farkı olacak.

Yeni sezonda bizi neler bekliyor arka sayfalarda paylaşmıştım. Şampiyonluk ta yeni formalar da çok yakın artık.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umarım yeni sezon formalarımız dar kesim olur.Düz çuval gibi forma istemiyorum .
                            Evet Gerçekten Mesela 2008-2009 daki Ev Sahibi Forması(Gövde Bordo Kollar Mavi)O Formada Uzun Kolu Giyiyorlardı,Kollar Gövde Çuval Gibi,Bu Sezon İse Tam Oturuyor İğrenç Bir Görüntü Vermiyor

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arsenal'in 125. yılına özel yeni sezon formaları BMN farkı ile:

Aynı anda çocuk formalarını ve uzun kollu formaları satışa sunmak zor değil aslında

Kaleci forması:

Bizede Artık 2067'de Yani 100. Yılda Yaparlar Bunu

Yorum

• Kaleci forması güzelmiş.
                                Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X