yemeksepeti.com sitesinin kurucu ve ortaklarından biri. Amerika'da eğitim görmüş. İnternet ve pazarlama konusunda uzman. Ts Club'ı istediğimiz seviyeye çıkaracaktır eminim.
Bilgiler icin tesekkür ederim.
Uzmanlik alani pazarlama ise bize cag atlattiracagindan hic süphem yok. Konusmalarindanda belli oluyo zaten. Bir saatlik programda Trabzonsporu gercekten cok güzel bir sekilde temsil etti. Euro milyarderi olsaydim sirf onun sayesinde satin alabilirdim kulübü
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 16.03.2011, 21:55.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Nevzat Aydın'dan açıklamalar 16.03.2011 Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın'dan taraftarımızın gündemine yönelik açıklamalar.
sokakfutbolu.net'in haberine göre Nevzat Aydın'ın açıklamaları şöyle:
Trabzonspor Kulübü yöneticilerinden Nevzat Aydın katıldığı televizyon programında önümüzdeki seneyle ilgili taraftara ciddi müjdeler verdi. Hem yeni stad konusunda, hem TS Club ürünleri konusunda, hem de Trabzonspor’un yeni sezon formaları hakkında ipuçları verdi.
Nevzat Aydın’ın diğer üzerinde durduğu konular ise, Trabzonspor’un marka değerini arttıracak ürünlerin ve o yelpazenin genişletilmesi konusunda oldu. Gerek yayın ihalesi, gerek iddaa gelirleri, gerekse forma, bilet ve kombine satışlarının arttırılması için çalışmalar yapılacağını ve Trabzonspor’un marka değerini arttıracak gelişmeler yaşanacağını kaydetti.
Formalar hakkında da konuşan Nevzat Aydın, “Nike ile geçen hafta üzerinde çalıştık. Önümüzdeki sene 4 yeni forma bizleri bekliyor.”
Ts Club ürünleri konusunda taraftardan gelen eleştiri ve önerileri dikkate aldıklarını belirten Nevzat Aydın, “Gerek Trabzon’daki store, gerek Avni Aker’deki store, gerek TS Club Tırı, gerekse ülkenin diğer bölgelerindeki satış noktaları olsun taraftarımızdan gelen önerileri değerlendiriyoruz. Yeni sezonda ürün garına çok iyi baksın taraftarımız. Çok güzel ürünler görecekler” dedi.
Akyazı’daki proje hakkında da görüşlerini belirten Nevzat Aydın, “Mayıs veya Haziran ayından sonra dolgunun biteceğini düşünüyoruz. Daha sonra üst bölge başlayacak ve 2 sene içerisinde bitmesini bekliyoruz. Nefis bir stad bizleri bekliyor.”
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Balotellinin omzunda bir yamukluk mu var bilemedim ama Forma'daki yazı fontu birtek Balotelli'de hoş durmuyor.
Dün akşamda dikkatimi çekmişti ama gözüme pek güvenmiyorum sorun bende de olabilir
En son Canberk tarafından düzenlendi; 18.03.2011, 11:37.
Nike pek çok tasarım disiplininden özellikle grafik sanatından epeyce besleniyor. İnternet sitesini yeniden adam akıllı tasarlatmak yönetimin gözüne maliyet diye görünüyor öte yandan federasyona gereksiz yere dünyanın cezasını ödüyoruz. Milletin dişinden tırnağından artırıp kulübüne katkı olsun diye forma, lisanslı ürünler alırken meşale ve küfür yüzünden paralarımızı gereksiz yere ceza olarak ödenmesi zoruma gidiyor.
Yorum