Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence şuana kadar yedek renk konusunda yapılan en hoş forma... Turuncu'nun bizimle bi ilgisi olmayabilir ama Bordo renkle güzel bi kombinasyon oluşturuyor. Düz turuncu olsa çok iğrenç olur fakat bordo renk güzel bir görsellik katıyor formaya. Sanırım formalarda yedek renk olarak turuncuyuda ilk biz kullandık.
    181' PARS Squadron

Yorum

• bu turuncu forma bize özel değildi sanırsam çünkü bizden önce bu formayı roma giyiyordu aynı kesim aynı renk.ama genede hafızalarda yer eden formalardan biriydi öyleki caddede bir eleman ts amblemini sökmüş öyle dolaşıyordu ilk çıktığı zamanlarda

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence şuana kadar yedek renk konusunda yapılan en hoş forma... Turuncu'nun bizimle bi ilgisi olmayabilir ama Bordo renkle güzel bi kombinasyon oluşturuyor. Düz turuncu olsa çok iğrenç olur fakat bordo renk güzel bir görsellik katıyor formaya. Sanırım formalarda yedek renk olarak turuncuyuda ilk biz kullandık.

-Şu turuncu formaya hastayım.Kappa çok basit ve sade durmuş.. Bu forma gerçekten harika
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Bu akşam inşallah bordo formayı giyeriz..İyice paranoyak oldum ya.Bordo formayla puan kaybetmediğimiz için takım sahaya çıkarken üzerinde başka forma görünce bi endişe kaplıyor anlatamam.Bordo hakikatten etkili bi renkmiş...
          yAlCiN

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            peki ... başkaları gibi farklı olmaya çalışalım o zaman saçma sapan renklerle çıkalım maçlara pembeydi mordu krem rengiydi sarıydı .. olsun özgün olalım
            Siyah yapınca başkalarının yaptığını yapmış olmuyor muyuz?Yoksa siyah mı bizim rengimiz ben mi bilmiyorum?

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Off yaa şu yarım yarım okuyanlar var ya. Kültürümüzde diyorum Trabzon'un renkleri diyorum. Bordo mavi nerden geldi ? sonradan karar verilmiş bir renktir. Asıl rengimiz siyahtır.
              Millete laf edeceğine sen birşeyi tam yaz.Asıl rengimizmiş bizim hadi ya,kuruculardansın herhalde.Bak ne yazıyor resmi sitede:
              Trabzon'da uzun yıllar süren İdmanocağı-İdmangücü rekabetinde Sarı-Kırmızı ve Yeşil-Beyaz renkler hakimdi. Trabzonspor'un renkleri bu renklerin dışında olmalıydı. Trabzon'u ve Karadeniz'i simgeleyen renkler aranıyordu.
              Sen herhalde hepsini karıştırıp siyahı buldun ondan bahsediyorsun.

Yorum

• gri formalari giyinsek olmazmi ya?

Gri forma özel maclar icin (uefa gibi...) ama yanlis hatirlamiyorsam Ankaragücü macindada gri formalari giyinmisdik. Özledim vallahi. Gri formalarla ezip geciyorduk
                BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Siyah bordo maviyle beraber cok güzel gözüküyor. Hatta bende siyah forma tasarimi yapiyordum, fakat Ali Fuat abinin dedikleri cok mantikli aslinda. Siyahdan önce kullanabilecegimiz birsürü baska renk var (Turkuaz, Koyu Lacivert, Buz Mavisi, Krem Rengi, Gri)
                  .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Fuat abi size bir sorum olacak.

Malum yeni sezon formalarimiz bize özel olacak. Böylece dogal olarakda formalarin fiyatlari artacak diye umuyorum. Sonucta diger yapilan özel formalarin fiyatlari Avrupa'da 70-80 €. Bu konuda nasil bir önlem alinacak, bilginiz varmi acaba?

Simdiden tesekkürler.
                    Fenerbahçe ve Galatasaray'ın formaları hepimizin de bildiği sadece onlara özel formalar.Her iki takımın da forma fiyatları 89 lira gibi birşey.Euroya vurduğumuzda bu formaların 42 euro gibi birşey olması lazım.Ama baktığımız zaman bu formaların satış fiyatları bu rakamın tam iki katı.Aşağıda verdiğim linkten Galatasaray ve Fenerbahçe'nin forma fiyatlarının 80 euro olduğuna bakabilirsiniz.

Yani uzun lafın kısası şu, Nike'ın özel olarak ürettiği formalar Avrupa'da 70-80 euro bile olsa, Nike bize özel olarak üreteği formalar için 110-120 lira gibi bir fiyat biçemez.Avrupadaki kişi başına düşen gelir ile burdakinin arasında dağlar kadar fark var.

O yüzden Nike bize özel forma yapması durumunda bile fiyatlar maksimum 80-85 lira seviyesinde olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Yok senle ilgili değil senin yazdığından sonra denk gelmiş , başlığın yeni starı var , google'da bile olmayan bilgiler veriyorlar ne güzel , çok meraklıyım daha ne öğrenicez diye
                      hahaha bu yıldız benmişim gibi bi hava var

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu akşam inşallah bordo formayı giyeriz..İyice paranoyak oldum ya.Bordo formayla puan kaybetmediğimiz için takım sahaya çıkarken üzerinde başka forma görünce bi endişe kaplıyor anlatamam.Bordo hakikatten etkili bi renkmiş...
                        Bu akşam kasımpaşa çingene pembesi giyecek biz de çubuklu forma mavi şort ve çoraplar giyeceğiz.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Millete laf edeceğine sen birşeyi tam yaz.Asıl rengimizmiş bizim hadi ya,kuruculardansın herhalde.Bak ne yazıyor resmi sitede:
                          Trabzon'da uzun yıllar süren İdmanocağı-İdmangücü rekabetinde Sarı-Kırmızı ve Yeşil-Beyaz renkler hakimdi. Trabzonspor'un renkleri bu renklerin dışında olmalıydı. Trabzon'u ve Karadeniz'i simgeleyen renkler aranıyordu.
                          Sen herhalde hepsini karıştırıp siyahı buldun ondan bahsediyorsun.
                          Trabzon'un tarihin de ki renklerden bahsediyorum, Trabzonspor ile bir alakası yok.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siyah yapınca başkalarının yaptığını yapmış olmuyor muyuz?Yoksa siyah mı bizim rengimiz ben mi bilmiyorum?

mesajı anlamamışsınız ... tekrar tekrar okumayı deneyin ..

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenerbahçe ve Galatasaray'ın formaları hepimizin de bildiği sadece onlara özel formalar.Her iki takımın da forma fiyatları 89 lira gibi birşey.Euroya vurduğumuzda bu formaların 42 euro gibi birşey olması lazım.Ama baktığımız zaman bu formaların satış fiyatları bu rakamın tam iki katı.Aşağıda verdiğim linkten Galatasaray ve Fenerbahçe'nin forma fiyatlarının 80 euro olduğuna bakabilirsiniz.

Yani uzun lafın kısası şu, Nike'ın özel olarak ürettiği formalar Avrupa'da 70-80 euro bile olsa, Nike bize özel olarak üreteği formalar için 110-120 lira gibi bir fiyat biçemez.Avrupadaki kişi başına düşen gelir ile burdakinin arasında dağlar kadar fark var.

O yüzden Nike bize özel forma yapması durumunda bile fiyatlar maksimum 80-85 lira seviyesinde olmalıdır.
                              Haklisin, fakat sanirim Milli Takim'in formalari yeni ciktiginda 100 lirayi askindi fiyatlari. Yanlismiyim?
                              .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haklisin, fakat sanirim Milli Takim'in formalari yeni ciktiginda 100 lirayi askindi fiyatlari. Yanlismiyim?
                                Şu anki fiyatı da 90-100 lira arası birşey galiba.
                                En son Murat' tarafından düzenlendi; 12.03.2011, 16:32.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X